Aliexpress producten testen? Een stapelreview?

Brief aan de 10 jaar oudere ik

Omdat ik ontzettend veel producten heb liggen die ik wil reviewen op mijn blog, ga ik regelmatig een stapelreview schrijven en plaatsen. Eén artikel die meerdere reviews in een bepaalde categorie bevat. Om te beginnen lijkt het mij daarom handig en slim om jullie te laten weten wat ik dan precies ga doen, en hoe het werkt.

Omdat ik echt heel veel Aliexpress producten heb gekocht de afgelopen maanden (lees: ruim 65 verschillende dingen!), lijkt het mij handig om deze te combineren in een aantal reviews. Nu zal ik niet al deze producten gaan laten zien, maar er zijn een aantal producten die ik wel echt met jullie wil delen. Als ik deze allemaal los in een review artikel zou schrijven ben ik denk ik wel een jaar verder. Want ik plaats hooguit 2 reviews per week op mijn website. En wil er natuurlijk ook wel wat variatie in houden. Daarom een stapelreview!

Stapelreview op liefscarolien

Het doel van deze stapelreview is eigenlijk een aantal dingen in 1 artikel laten zien en hier kort mijn mening over vertellen. Het zijn vaak producten waarvan ik zelf geen vol artikel kan schrijven en daarom al zo lang liggen te wachten in mijn reviewbak. En omdat hier op dit moment niets meer bij in past is het hoog tijd om deze eens wat leger te maken.
Tijdens het plaatsen van deze stapelreviews probeer ik steeds te wisselen. De ene keer producten van Aliexpress, de andere keer producten die je hier in een willekeurige winkel kunt kopen. Maar dat wijst zich eigenlijk allemaal van zelf. Op deze manier hoop ik vaker een review te delen/schrijven, en de druk op mijn schouders te verminderen. Je kunt je wel voorstellen dat als je een hele stapel papieren hebt en je deze moet ‘wegwerken’ je op een gegeven moment ook niet meer weet waar je aan moet beginnen. Zo voelt het bij mij ook een beetje als het op deze reviewbak aankomt. En dat terwijl ik het eigenlijk met heel veel plezier doe, en het deel op mijn website.

Dus dat kunnen jullie gaan verwachten. Een heleboel stapelreviews de komende maanden. Hoe vaak ik ze precies ga plaatsen weet ik nog niet, maar het wordt waarschijnlijk wel op de zaterdagen.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Aliexpress producten testen? Een stapelreview?

Comments are closed.