Over mij

Heej hoi! Leuk dat je een kijkje komt nemen op deze ‘Over mij’ pagina op mijn blog. Je komt hier natuurlijk om meer over het gezicht achter deze blog te weten te komen. So let’s start!

Wie ben ik?
Mijn naam is Carolien de Graaf, 25 herfstige jaren jong en geboren in Rijssen (een plaatsje in Overijssel) waar ik op dit moment nog steeds woon. Ik ben in februari 2014 afgestudeerd als ‘Gespecialiseerd pedagogisch medewerker Kinderopvang’ op MBO niveau 4 en heb in april 2018 mijn diploma gehaald voor de thuisstudie Medisch secretaresse die ik met een 8,9 als gemiddeld cijfer heb afgerond. Maar beiden opleidingen werden uiteindelijk niet mijn werk.
perfecte dierentuin outfit
Sinds 29 juni 2017 heb ik de diagnose ‘Ziekte van Crohn‘ & ‘Fibromyalgie’ (chronische ziektes) wat als een totale shock kwam. Een ontsteking van 20 cm in mijn dikke darm, met daarbij de nodige medicijnen waardoor ik mij een totaal ander persoon voelde. Niet in de positieve zin helaas want ik herkende mezelf zowel innerlijk niet meer als qua buitenkant niet meer. 16 juni 2018 maakte ik de keuze om te stoppen met medicijnen van het ziekenhuis en op de natuurlijke manier verder te gaan. De beste keuze in mijn leven ooit! Sindsdien gaat het bergopwaarts en voel ik mezelf steeds beter. Hoe het er van binnen uit ziet? Geen idee, maar hoe ik mij voel en wat ik allemaal weer kan verteld natuurlijk meer dan hoe die darm eruit ziet van binnen.

Wat doe ik in het dagelijks leven?
Ik heb 3 seizoenen gewerkt bij Avonturenpark Hellendoorn, daarvoor 5 seizoenen gewerkt bij Heutink in Rijssen en sinds 29 juni 2018 geswitched naar een andere baan in de Schoonmaak. Totaal iets anders en niet de droombaan die ik voor ogen had vroeger maar voor nu wel iets wat ik lichamelijk aan kan en waar ik inmiddels ook een contract te pakken heb! 

Naast mijn werk maak ik ook graag tijd vrij voor mijn blog wat in 2013 begon als een hobby, inmiddels is uitgroeit naar een passie en mijn parttime job! Naast bloggen heb ik ook nog andere hobby’s want ik heb 2 aquariums waar ik garnalen kweek (taitibee en crystal red/black en taiwan bee) hele leuke en kleurrijke beestjes! Verder knutsel ik ook graag in mijn bullet journal en vind ik het leuk om nieuwe producten en diensten uit te proberen (deels voor mijn blog en deels voor mijzelf).

DSC_1564-001

Over liefscarolien.nl

Ik ben begonnen met bloggen nadat ik in 2013 in een nare periode zat. Ik was zwaar depressief en Kon mijn creativiteit en emotie niet kwijt in de huidige dingen en besloot daarom na lang zoeken een blog te beginnen. Deze begon ik eerst op Blogger, maar ben nu al een lange tijd (sinds 2014) erg tevreden met wordpress. Het bloggen begon bij mij echt als een hobby en uitlaatklep maar is inmiddels uitgegroeid tot een passie waar ik elke dag met veel liefde aan werk. Ooit hoop ik dat mijn blog uitgroeit naar een echte part-time baan (is het al wel deels) waar ik nog veel liefde en energie in mag steken.

Mijn blog (liefscarolien) is een weerspiegeling van wie ik als persoon ben. Ik houd van erg veel dingen en daar schrijf ik dan ook graag over. Zo kun je bijvoorbeeld regelmatig recepten en gerechten verwachten, reviews van allerlei soorten producten (van beauty tot huishoudelijke producten), deel ik graag verschillende soorten lifestyle artikelen en komt er elke week een artikel over fashion voorbij. Sinds kort heb ik ook Travel toegevoegd aan dit lijstje omdat ik reizen en vakanties als extra hobby zie en graag mijn ervaringen met jullie wil delen! Maar natuurlijk ook een heleboel persoonlijke artikelen, omdat ik wil laten zien dat je zelf van het leven een feestje moet maken. Ondanks mijn ziektes heb ik mezelf kunnen ontwikkelen naar een positief persoon die anderen wil inspireren om het negatieve achter je laten en te zien wat je allemaal wel hebt en kunt.

Ik ben geen beauty meisje maar vind het wel heel erg leuk om te schrijven over inner beauty en persoonlijke verzorging. Daarbij heb ik een lichtelijke verslaving voor nagellak (waar ik al meer dan 300 flesje van heb). Kortom een grote variatie waardoor ik zelf ook nooit verveeld raak om iets te delen. Kijk eens tussen de meer dan 1000 geschreven artikelen op deze site, je vind vast iets dat je interessant vind.

Wil je meer weten over mij, dan kan je altijd contact opnemen via één van de social media accounts of via de mail. Linkjes en mailadres kun je vinden op mijn contact pagina.

24 thoughts on “Over mij

  1. Thank you for visiting and following my blog. Your blog looks interesting but unfortunately I am not able to follow the language of your blog. Best wishes for your blogging.

    1. You can translate the language to any language you want (in the sidebar of my blog – the right side you see a google translate option) so then you can read what i write on this site 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.