Review

Ajax sinaasappel jasmijn

Ik heb vandaag een hele leuke en nuttige review voor jullie! Ik kreeg een paar weken geleden een fles met Ajax allesreiniger opgestuurd om uit te testen. Super leuk! Vandaag schrijf ik daar een review over voor jullie, want het is echt de moeite waard om eens te proberen! Ik testte graag de Ajax sinaasappel jasmijn voor jullie uit, en hieronder lees je wat ik er van vond.

ajax sinaasappel

Ajax Sinaasappel

Ik kreeg de ‘Ajax Aroma Sensations Sinaasappel & Jasmijn’ opgestuurd om uit te proberen. Hier onder vind je mijn mening over dit product! Normaal gesproken koop ik nooit zelf schoonmaak middelen, omdat ik nog thuis woon en mijn ouders dit altijd standaard wel in huis hebben. Maar dit keer zag ik een leuke actie voorbij komen, ze zochten namelijk mensen om een nieuw product uit te proberen. Dit leek mij erg leuk!

Mijn mening over het product:

De geur: Je ruikt duidelijk de sinaasappel geur! Heerlijk, van de jasmijn ruik ik zelf wat minder, maar als je mij zou zeggen dat het er niet in zou zitten zou ik je ook geloven! Nadat ik mijn kamer met dit product had schoongemaakt rook echt mijn hele kamer naar sinaasappeltjes! Heerlijk, lekker fris en een zoet/zure geur! Jammie!
Hoeveelheid: Ik vind het jammer dat de fles niet echt helemaal vol gevuld is, als ik dit in de winkel ook zou zien dat zou ik het product niet kopen, want wie koopt er nou een half volle fles? Je kunt de inhoud van de fles goed zien omdat het een doorzichtige fles is.
Schoon resultaat: Dit vond ik best wel een beetje apart, ik heb expres mijn hele kamer er mee schoongemaakt. Ik had expres een vlek gemaakt op mijn vloer, en op mijn bureau om te kijken of het product wel echt goed reinigt. Wat gek ik is dat ik de vlek op de vloer (laminaat) wel erg makkelijk schoon kreeg, maar op mijn bureau niet. Ook gaan bijvoorbeeld de potloodvlekken niet volledig weg. Dat vindt ik best jammer. En ook best wel apart!
Prijs/kwaliteit: In de brief die ik mee kreeg voor het testen stond in dat het product 2,39euro gaat kosten. Dat vind ik nog best aan de dure kant aangezien het niet alles volledig schoonmaakt. De geur is heerlijk, maar aan de kracht van het reinigen zou eigenlijk nog iets gedaan moeten worden.

Verder vind ik het een heel fijn product zeker omdat je de geur lang ruikt. En dat vind ik juist prettig want dan ruik je tenminste ook een keer dat je het schoongemaakt. Bij de meeste schoonmaakmiddelen is de geur snel verdwenen of ruik je hem helemaal niet. Dit vind ik bij dit product wel echt een pré!

Zou jij dit product kopen?

Tot mijn volgende blog,
Carolien