Agenda pimpen – Van saai naar kleurrijk!

DSC_0915
Wat is er nu leuker dan een saaie agenda, helemaal naar je eigen smaak te maken? Dat deed ik met deze jaar kalender. Het had een rare blauwe kleur, en sprak mij totaal niet aan. Ik maakte de agenda hierboven totaal anders! Een agenda pimpen, weten hoe ik dit deed?

DSC_0916
Wat heb je nodig?
– Een agenda
– Papier
– Schaar
– Plakband

DSC_0917

Meet de stukjes op die je nodig hebt en knip deze uit. Kies natuurlijk elk papier dat je mooi vind! Ik koos deze omdat hij mooi kleurt samen met mijn notitieblokje wat ik al eerder had gemaakt!

DSC_0918
Ik heb eerder de zijkanten vastgeplakt, vouw het wel mooi om, want dit kun je natuurlijk wel erg goed zien!
Nadat ik de zijkanten had vastgeplakt heb ik de rest vastgeplakt.

DSC_0921
Zorg er wel voor dat je het niet te los en niet te strak vast plakt. En plak het een beetje in alsof je een cadeautje inpakt.

DSC_0919

En klaar is je agenda! Je kan er natuurlijk nog voor kiezen om er boven op groot op te zetten dat het een agenda is. Maar je kan hem ook nog verder versieren. Noem het maar op, en kijk vooral wat jij leuk vindt! Laat je creativiteit op de loop gaan!

Gebruiken jullie ook een aparte blog agenda? Zo ja, hoe gebruiken jullie hem?

Veel liefs,
Carolien

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

8 thoughts on “Agenda pimpen – Van saai naar kleurrijk!

  1. wat een leuk idee!!! 🙂 en creatief!!! Ik heb zeker een eigen blog agenda… Maar een eenvoudige zonder enige creativiteit … Ik heb eentje van de hema. Zo’n home planner …

    1. Dankjewel! Ja die zijn ook super handig! Ik kreeg deze, dus tja toen hoefde ik er geen meer te halen, maar normaal haal ik ook altijd een home planner van de hema. Die zijn gewoon echt fijn en je hebt er ook nog eens hele leuke tussen zitten!

Comments are closed.