Afterspa | Snel en simpel makeup verwijderen!

Afterspa magic make-up remover

Ken je dat, dat je een product tegen komt en het te mooi lijkt om waar te zijn? Nou dat dacht ik dus bij de Afterspa magic make-up remover. Bij de Goodiebox ontving ik dit product en nu kon ik niet anders dan hem eens uit proberen. Werkt het, of is het een flop?

Een doekje over je gezicht en de make-up is eraf. Klinkt best goed toch? Maar wat is er dan zo speciaal aan dit doekje en hoe werkt het (en werkt het überhaupt wel)? Het knal roze doekje valt in ieder geval goed op door zijn kleur, maar is ook erg zacht.

Afterspa om make-up te verwijderen

Met het gebruik van deze vrolijke AfterSpa Magic Remover verdwijnt je make-up als sneeuw voor de zon. Hoe? Heel simpel: maak je gezicht nat met warm water en verwijder met deze wonderdoek je regular- en zelfs je waterproof make-up. Daarna even wassen en hij is weer klaar voor een volgende beurt. Voor een zacht resultaat gebruik je hierna de NAOBAY milk cleanser. Geen geboen, just magic!

Ingrediënten: Speciaal gebreide polyester / zijde vezel die nog fijner is als mensenhaar. Zodra dit nat gemaakt wordt ontstaat er een hydromechanisch proces wat er voor zorgt dat make-up er makkelijk af gehaald kan worden.
Afterspa magic make-up remover

Wat ik vind van dit Afterspa wonderdoekje?


Ik had weinig vertrouwen in dit product, juist omdat het er zo simpel uitziet. Het lijkt te mooi om waard te zijn, maar toen ging ik het proberen. Het voelt een beetje als een luxe washand en vooral heel lekker zacht. Nu gebruik ik niet zo gek veel make-up, hooguit eens mascara en oogpotlood (heel af en toe wil ik nog wel eens concealer, foundation en oogschaduw gebruiken). Maar ik kan mij goed voorstellen dat als je vaak en veel make-up gebruikt je dan wellicht meer dan 1 doekje in huis wilt hebben zodat je hem niet elke dag hoeft te wassen.

De Afterspa magic make-up remover is te koop bij Etos en de Albert Heijn online voor €8,95.

Kende jij dit soort magic make-up remover producten al?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Afterspa | Snel en simpel makeup verwijderen!

  1. Goede en fijne shoptip;-)
    Ik heb er één die nog veel goedkoper is en ook die werkt prima….

    Een hele fijne dag….

Comments are closed.