Adventskalender | The Body shop – Beauty adventskalender

the body shop adventskalender

Ja ja, het is weer die tijd van het jaar dat de adventskalenders langzaam aan tevoorschijn komen. Ik kwam dit keer de adventskalender van The body shop tegen en het leek mij erg leuk om deze ook aan jullie te laten zien. En ik deel nog een leuke tip met je voor het aanschaffen van deze kalender (korting!). Benieuwd wat er allemaal in de beauty kalender van The body shop zit? Kijk dan even verder, want ik laat de hele inhoud zien!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit jaar extra uit kijk naar alle adventskalender versies die uit komen. Van betaalbare kalenders tot de hele dure die ik nooit zou kopen, er is zo ongelofelijk veel op de markt dat een keuze maken heel erg lastig wordt. Maar ik probeer het iets makkelijker voor je te maken. Dit jaar ga ik maar liefst 5 verschillende kalenders uitpakken en hopelijk jou keuze iets makkelijker maken. Welke dit allemaal worden laat ik nog even een verrassing zijn, ik kan je wel verklappen dat ze voornamelijk in oktober online gaan komen.

The body shop beauty kalender

the body shop adventskalender
Al vanaf het begin zet The Body Shop zich in voor een eerlijkere wereld. Dit jaar staan de bekende beauty-adventskalenders in het teken van een sterkere positie voor meisjes en vrouwen; een van de belangrijkste thema’s voor het merk. The Body Shop wil een wereld waarin meisjes niet alleen van een mooie toekomst dromen, maar die ook daadwerkelijk tegemoet gaan. Ook staat het merk dit jaar stil bij vrouwen die van een betere wereld droomden én daarnaar handelden.

Om dit te bereiken, werkt The Body Shop samen met Plan International, een ontwikkelingsorganisatie die opkomt voor kinderrechten, met name gelijke rechten en kansen voor meisjes overal ter wereld. Samen willen ze er deze feestdagen voor zorgen dat meisjes naar school kunnen en hun dromen kunnen verwezenlijken.

Als je in november en december 2019 bij The Body Shop winkelt, steun je het streven van Plan International om £ 250.000 in te zamelen zodat 1500 meisjes in Indonesië en Brazilië de vaardigheden kunnen leren die ze nodig hebben om werk te vinden of voor zichzelf te beginnen.

Dream big this christmas advent kalender

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit eerder iets van The body shop heb gekocht of besteld. Het lijk mij daarom extra leuk om met dit populaire merk kennis te maken door middel van een adventskalender. Ik bestelde de Dream big this Christmas advent kalender van €50,- en 2 dagen na mijn bestelling ontving ik het pakket (uit Duitsland) in huis. Eerst wilde ik nog wachten tot 1 december, maar toen begon het toch wel heel erg te kriebelen. Ik kon niet langer wachten en besloot er ook gelijk een leuk artikel over te schrijven.

Wat er allemaal in de kalender zit?
1. Warm vanille shower gel
2. Britisch rose shower gel
3. Coconut shower cream
4. White musk body lotion
5. Pink grapefruit gel lotion
6. Strawberry clearly glossing shampoo
7. Strawberry clearly glossing conditioner
8. Coconut cream body scrub
9. Juicy pear softening body butter
10. Shea body butter
11. Juicy pear hand cream
adventskalender the body shop

 1. Mango hand cream
 2. Coconut hand cream
 3. Pink grapefruit lip butter
 4. Mango lip butter
 5. Strawberry lip butter
 6. Shea soap
 7. Mango soap
 8. Vanilla delight bath bomb
 9. Strawberry bath bomb
 10. Mango bath bomb
 11. Nagelvijl
 12. Badbloem
 13. Scrub handschoenen

Deze adventskalender kost €50,00 maar heeft een waarde van €98,00 wat natuurlijk heel erg netjes is! Zelf heb ik de adventskalender voor €42,50 gekocht op de website van The body shop. Hoe? Simpel, ik had nog geen account en maakte een account aan waarna ik een kortingscode ontving van 15% wat dus neerkwam op €7,50 korting.

Wat ik van deze adventskalender vind?

Dream big this christmas advent kalender
Hoe onwijs mooi gemaakt! De kalender heeft de vorm van een huis en als je hem open klapt wordt het alleen nog maar mooier en gezelliger. De kalender heeft 24 vakjes die je makkelijk open kunt maken (niet zoals de Action kalender bijvoorbeeld) en achter elk vakje zit een klein cadeautje. Ik moet eerlijk zeggen dat ik positief verrast werd door de inhoud. Ondanks dat het mini’s zijn die ik dus voornamelijk tijdens de vakanties gebruik, zijn de geuren echt heerlijk. Ik heb alvast besloten binnenkort een vakantiehuisje met bad te boeken want die bath bombs wil ik hoe dan ook uitproberen!

Naast dat het echt een prachtige adventskalender is die ik iedereen kan aanraden, vind ik het goede doel ook echt heel mooi. Hierdoor koop ik toch net iets sneller een duurder cadeau dan als er geen goed doel aan verbonden is. Ik heb dan ook alles behalve spijt van mijn ‘duurdere’ aankoop.

Lees hier de artikelen terug van de andere adventskalenders:
Action Spa Exclusives

Wat vind jij van deze kalender?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

5 thoughts on “Adventskalender | The Body shop – Beauty adventskalender

Comments are closed.