Adventskalender | Mymuesli – Muesli2go

mymuesli2go adventskalender van mymuesli

Ja ja, het is weer die tijd van het jaar dat de adventskalenders langzaam aan tevoorschijn komen. Ik kwam dit keer de adventskalender van Mymuesli tegen en het leek mij erg leuk om deze ook aan jullie te laten zien. En ik deel nog een leuke tip met je voor het aanschaffen van deze kalender (korting!). Benieuwd wat er allemaal in de Mymuesli2go kalender van Mymuesli zit? Kijk dan even verder, want ik laat de hele inhoud zien!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit jaar extra uit kijk naar alle adventskalender versies die uit komen. Van betaalbare kalenders tot de hele dure die ik nooit zou kopen, er is zo ongelofelijk veel op de markt dat een keuze maken heel erg lastig wordt. Maar ik probeer het iets makkelijker voor je te maken. Dit jaar ga ik maar liefst 5 verschillende kalenders uitpakken en hopelijk jou keuze iets makkelijker maken. Welke dit allemaal worden laat ik nog even een verrassing zijn, ik kan je wel verklappen dat ze voornamelijk in oktober online gaan komen.

Muesli adventskalender – Mymuesli2go

Zeg maar dag tegen elke dag dezelfde muesli achter een deurtje want in deze adventskalender zitten maar liefst 24 verschillende mymuesli2go’s. Van die 24 zijn er zelfs 9 exclusief die normaal niet te koop zijn. De mooie groene doos maakt het extra feestelijk en vooral opvallend met zijn grote omtrek van 40x40x40 cm. De 24 feestelijke, fruitige of knapperige geven elke dag een heerlijke ontbijt. En in de 24e zit een extra verrassing volgens mymuesli zelf.

De doos vol met deurtjes waarachter iets heerlijk te wachten staat bevat onder andere de klassiekers; chocolade, bircher of bosbessen maar ook de strawberry cheesecake. De limited edition is op dit moment nog te koop voor €49,90 maar kan zo maar ineens weer €59,90 worden (er is nu een 10 euro korting actie!). Aftellen naar kerst is nog nooit zo lekker geweest.
mymuesli2go adventskalender van mymuesli

Mymuesli2go – wat zit er in?

De adventskalender die is gemaakt in de muesli fabriek in Passau (Duitsland) bevat allerlei biologische muesli en om jullie alvast een beetje kennis te laten maken met deze kalender heb ik hier alles op een rij gezet. Zelf wacht ik met open maken tot 1 december zodat ik gelijk elke dag kan genieten van een heerlijk ontbijt. Wil je niet weten wat er in zit, lees dan niet verder en scrol een stukje door!

Wat er allemaal in de kalender zit?
1. Christmas granola
2. Chocolade muesli
3. Berry white chocolate muesli
4. Blauwe bessen vanille granola
5. Superfruit muesli
6. Super choc muesli
7. Bessen muesli
8. Blauwe bessen muesli
9. Bircher muesli
10. Honing noten muesli
11. Brombeergranola
12. Chocolade banaan muesli
13. Mango kokos granola
14. Appel macadamia granola
15. Strawberry cheesecake muesli
16. Kurkuma banaan granola
17. Berry kokos chocolade muesli
18. Advents muesli
19. Kickstart muesli
20. Framboos granaatappel crunchy
21. Appel johannesbes crunchy
22. 20% protein cashew vijgen muesli
23. Cranberry pistache granola
24. Kakaostukjes noten muesli

Deze lijst is niet op volgorde hoe je ze uit de doos haalt maar op willekeurige volgorde zoals ze beschreven staan op de ingrediëntenlijst.

Wat ik van deze adventskalender vind?

Zonder dat ik hem dus al heb uitgepakt geef ik toch alvast mijn mening. De mega grote doos was wel even een verrassing op zich, de vrolijke en vooral opvallende doos zal straks dicht bij de kerstboom staan om vanaf 1 december elke dag iets uit te pakken. Dit is tevens ook gelijk mijn eerste ervaring met Mymuesli en ik moet zeggen dat ik aardig verrast ben.

Je kunt nu nog even gebruik maken van de 10 euro kortingsactie die Mymuesli zelf op hun website heeft. Gezien de winkelprijzen van een bekertje Mymuesli a €3,50 tot €4,99 en gezien het feit dat er limited editions bij zitten die niet eens in de winkel te koop zijn vind ik het voor die prijs echt de moeite waard. Zeker als je eens anders wilt ontbijten en kennis wilt maken met het merk. Ik kan in ieder geval niet wachten tot het 1 december is en ik kan gaan genieten van deze grote doos vol met lekkers.

Lees hier de artikelen terug van de andere adventskalenders:
Action Spa Exclusives
The body shop
– Mymuesli
– Essence
– Balea it’s a magical time!

Wat vind jij van deze kalender?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Adventskalender | Mymuesli – Muesli2go

Comments are closed.