Adventskalender met edelstenen van Natural Blooming!

adventskalender natural blooming

De afgelopen weken ben ik heel erg druk bezig geweest met de adventskalenders van Natural Blooming. En vandaag is het tijd om te delen hoe de adventskalender zijn geworden en waarom jij er eentje zou moeten kopen! Ik laat je bij deze heel graag zien wat de adventskalender met edelstenen van Natural Blooming is.

Aantal maanden ben ik druk bezig geweest met de voorbereiding voor de feestdagen van 2022. Vandaag eindelijk tijd om jullie kennis te laten maken met de adventskalender al ga ik natuurlijk niet al te veel verklappen. Wat maakt deze adventskalender nou echt de moeite waard en daar ben ik het meeste trots op?

De adventskalender van Natural Blooming!

Allereerst zal ik jullie een klein beetje gaan vertellen waarom ik ervoor heb gekozen om de adventskalender te maken zoals dit nu is. Vorig jaar kozen ervoor om de adventskalender doosjes te gebruiken van de Action. Dat was super handig want je hebt allemaal vierkante doosjes waar je dan items in kunt doen. Maar dit is niet uniek want heel internet stond vol met soortgelijke kalenders wil met andere items maar je snapt mijn punt. Dus begin van 2022 ging ik op zoek naar mogelijkheden om een eigen adventskalender te laten maken. Nou dat viel gelijk vies tegen want wil je een beetje betaalbare doos hebben kwam je al snel uit boven de 7.5 tot €15 per kalender. En dan moet je de inhoud nog mee gaan tellen, iets wat eigenlijk niet eens een optie was. Ik ben ongeveer 2 maanden bezig geweest met het zoeken naar een andere oplossing namelijk een doos met daarin zakjes die ik zelf kan vullen. Naar heel erg lang zoeken werd mijn zoektocht eindelijk beloond wat ik vond echt de perfecte doos. Leuke cadeaus had gevonden wilde ik nog leuke kerst zakjes hebben, want de basic kraft zakjes zijn leuk alleen niet dat wat ik voor ogen had. Ik kwam uit bij de groothandel waar ik eigenlijk altijd mijn inpakmaterialen koop, de inpakmaterialen om cadeautjes in te pakken kom aan dus niet een gewone bestelling. Ik bestelde eerst 1600 zakjes zodat ik kan kijken of dit een optie zou zijn, echter toen ze binnenkwamen was ik opslag verliefd. Mijn keuze ging namelijk uit naar graspapier wat gerecycled is.
adventskalender natural blooming

En nu de inhoud van de kalender!

Zonder de hele inhoud te delen ga ik jullie toch een klein beetje vertellen wat je kunt verwachten. De kalender heeft 24 zakjes gevuld met edelstenen. We hebben een mix gemaakt van ruw items en getrommelde / geslepen items. En om jullie alvast een beetje meer te vertellen op dag 24, dus zakje 24, ontvang je een sculptuur van circa 6 cm. Omdat het natuurproducten zijn kan het zijn dat het ene uit een groter is dan de ander dus het kan ook zijn dat je een sculptuur van 10 cm in jouw zakje vind. Ik ben ongelooflijk trots op wat ik heb uitgezocht alles heb ik met de hand samengesteld. Ik kan ook niet wachten tot jullie je kalender kunnen uitpakken en ik ben dan ook ontzettend benieuwd wat jij van de kalender gaat vinden.

Nog tot 15 oktober kun je gebruik maken van de pre-order korting je betaalt nu maar €41,95 en na 15 oktober zal de prijs €45,95 worden. Profiteer daarom nu nog even van €4 korting op deze ontzettend toffe kalender met een waarde van meer dan €120.

Ga jij de adventskalender aanschaffen?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.