Adventskalender | Essence – Spread the magic!

adventskalender essence

Ja ja, het is weer die tijd van het jaar dat de adventskalenders langzaam aan tevoorschijn komen. Tijdens mijn vakantie in Duitsland kwam ik bij de Rossmann de adventskalender van het bekende make-up merk Essence tegen. Nergens bij een DM drogist kon ik adventskalenders vinden (Na 26 september lagen ook bij de DM Drogist de adventskalenders in de winkel) maar bij de Rossmann hadden ze er al wel 6 verschillende liggen. Waaronder dus deze van Essence die ik nu met jullie ga delen. Ben jij benieuwd naar de inhoud van deze adventskalender omdat jij hem misschien ook wilt aanschaffen? Lees dan zeker even verder.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit jaar extra uit kijk naar alle adventskalender versies die uit komen. Van betaalbare kalenders tot de hele dure die ik nooit zou kopen, er is zo ongelofelijk veel op de markt dat een keuze maken heel erg lastig wordt. Maar ik probeer het iets makkelijker voor je te maken. Dit jaar ga ik maar liefst 5 verschillende kalenders uitpakken en hopelijk jou keuze iets makkelijker maken. Welke dit allemaal worden laat ik nog even een verrassing zijn, ik kan je wel verklappen dat ze voornamelijk in oktober online gaan komen.

Essence adventskalender

adventskalender essence

De vormgeving van deze kalender is een echte reuzenrad. De vrolijke roze tinten doen mij niet meteen denken aan kerst of iets van een adventskalender maar ze hebben er zeker goed over na gedacht. Dit keer geen vakjes die je moet open maken maar doosjes die je uit het reuzenrad kunt halen. In die doosjes zitten totaal 24 kleine en leuke cadeautjes verstopt om af te tellen naar de kerst. Op het moment dat ik hem aanschafte kreeg ik 10% korting bij Rossmann, maar normaal gesproken kost deze adventskalender €24,95 waar hij ook bij de Kruidvat te koop voor zal zijn.

Wat er allemaal in de kalender zit?
Op willekeurige volgorde zit dit allemaal in de kalender:
1. Armband
2. Ring en armband tattoos (1 blad)
3. Let the magic begin bath bomb
4. Message stickers (15 stuks)
5. Mini spiegel
6. Gift tags (6 stuks)
7. Baked metalic highlighter
8. Oil control paper (30 stuks)
9. Colour changing lipstick
10. Soft contouring lipliner 09
11. Velvet matt lipstick
12. Eyebrow designer 04
13. Kajal pencil 08
14. Eyeshadow palette
15. I love extreme volume mascara
16. Jewelry nail stickers (25 stuks)
17. Mini glitter nail file
18. Nourishing hand creme
19. Mini nail polish 06
20. Mini nail polish 05
21. Mini nail polish 04
22. Mini nail polish 03
23. Mini nail polish 02
24. Mini nail polish 01
adventskalender, essence, spread the magic,

Wat ik van deze adventskalender vind?

Voor make-up liefhebbers van Essence is dit echt een hele toffe box. De meeste producten zijn mini versies en zoals we van Essence gewent zijn van afgelopen jaren zitten er ook een aantal niet beauty gerelateerde producten in wat ik zelf altijd erg jammer vind. Ik heb dan liever nog een nagellakje of oogpotlood, dan een setje stickers. Maar dat is geheel persoonlijk! Een aantal jaar geleden hadden ze bijvoorbeeld ook een hele nagellak adventskalender waar mijn hart echt sneller van ging kloppen. De boxen zoals deze vind ik zelf altijd net even iets minder omdat ik dan toch veel producten niet ga gebruiken (denk aan; gift tags, tattoos, nagelvijl, handcrème, armband, nagelstickers, mini spiegel). Ben je helemaal fan van make-up dan ben je waarschijnlijk wel heel erg blij met het oogschaduw palette wat erin zit en de lipsticks want dat is één van de redenen waarom ik toch de adventskalender koop.

Ik heb wel eens leukere adventskalenders gezien waarbij je iets minder prulletjes krijgt en meer echte mini producten!

Lees hier de artikelen terug van de andere adventskalenders:
Action Spa Exclusives
– The body shop
– Mymuesli
– Essence

Wat vind jij van deze kalender?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Adventskalender | Essence – Spread the magic!

Comments are closed.