Adventskalender | Beauty advent calender Spa exclusives (Action!)

Beauty advent calender Spa exclusives

Ja ja, het is weer die tijd van het jaar dat de adventskalenders langzaam aan tevoorschijn komen. Dit jaar is Action er vroeg bij en hebben ze maar liefst 3 verschillende soorten, waarvan 2 met make-up producten. Ik laat je graag de Beauty advent calender Spa exclusives versie zien met allemaal verzorgingsproducten. En aan het einde van het artikel heb ik nog een leuke verrassing voor jou!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit jaar extra uit kijk naar alle adventskalender versies die uit komen. Van betaalbare kalenders tot de hele dure die ik nooit zou kopen, er is zo ongelofelijk veel op de markt dat een keuze maken heel erg lastig wordt. Maar ik probeer het iets makkelijker voor je te maken. Dit jaar ga ik maar liefst 5 verschillende kalenders uitpakken en hopelijk jou keuze iets makkelijker maken. Welke dit allemaal worden laat ik nog even een verrassing zijn, ik kan je wel verklappen dat ze voornamelijk in oktober online gaan komen.

Beauty advent calender Spa exclusives

Beauty advent calender Spa exclusives
In deze adventskalender van Action zitten 24 kleine cadeautjes die je voor minder dan 10 euro al koopt (van 11 tot 17 september was hij in de aanbieding voor €8,88 al lijkt hij daarna te koop te zijn voor €11,84)! Het is een mooie rode kalender met gouden decoraties. Omdat deze kalender natuurlijk zo goedkoop is, is de kans dat hij uitverkocht raakt erg aanwezig. Wacht dus zeker niet te lang als je hem wilt hebben!

Deze advent calender is gevuld met verzorgingsproducten, waaronder body mist, shampoo, scrub, handcrème en meer. Allemaal producten om de feestdagen goed mee te beginnen en jezelf eens goed te verwennen.

Wat er allemaal in de kalender zit?
1. Spa handcrème
2. Bad bruisbal
3. Spa bodylotion
4. Spa handdoekje
5. Bad bruisbal
6. Spa bodyscrub
7. Haarclipje
8. Spa douchegel
9. Badzout
10. Nagelknipper
11. Spa badparels
12. Teenspreider
13. Spa lipgloss
14. Spa make-up haarband
15. Spa face wash
16. Puff
17. Spa make-up tasje
18. Spa conditioner
19. Spa body mist
20. Nagelvijl met 4 kanten
21. Spa bodybutter
22. Spa dagcrème
23. Spa douchegel
24. Spa shampoo

Op een aantal websites las ik dat er een nagellakje in zou zitten, dit is dus niet waar! Alle kalenders zijn hetzelfde en er zit in de Spa exclusives geen nagellak!
Beauty advent calender Spa exclusives

Wat ik van deze adventskalender vind?

Het is erg leuk dat Action al zo vroeg is met de adventskalenders, zo kun je echt naar de feestdagen toeleven! Al moet ik eerlijk bekennen dat het wachten tot 1 december dan nog behoorlijk lang duurt als je de kalender in het zicht hebt staan. Anyway, ik vind de inhoud erg leuk en gevarieerd. Er zitten 3 verschillende geuren in de kalender waar je dan een aantal producten van krijgt. Wel had ik behoorlijk wat moeite om sommige producten uit de kalender te krijgen. De kalender is daardoor ook niet iets wat echt nog erg leuk uit ziet (alles in gescheurd en kapot!).
De mini’s zie je vaak terug in kalenders en zijn leuk om eens uit te proberen. Ze komen bijvoorbeeld ook tijdens vakanties goed van pas! Al met al ben ik erg blij met deze kalender en kan ik het zeker aanraden!

Een verrassing voor jou!


Ik ga de inhoud van deze leuke beauty advent calender weggeven aan 1 van mijn bezoekers. Zo kun jij ook alvast in de stemming komen van de feestdagen die in aantocht zijn. Je krijgt de inhoud en niet de kalender zelf (dus alleen de producten die erin zitten!).

Wat moet je doen om kans te maken?
– Deel dit artikel op social media
– Laat een reactie achter met een geldig emailadres onder dit artikel (dus niet op facebook etc!)

De winnaar ontvangt 6 oktober een mailtje waarnaar het pakket zo snel mogelijk wordt opgestuurd. Mee doen met deze winactie kan dus tot zaterdag 5 oktober 23:59uur.

Wat vind jij van deze beauty kalender?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

6 thoughts on “Adventskalender | Beauty advent calender Spa exclusives (Action!)

  1. Oh ik heb met deze kalender in mijn handen gestaan. Maar ja. Kids gaan dan toch voor. Dus voor de kids de adventskalenders gekocht bij de Action. Ik maak zeker graag kans. Leuk. Ziet er mooi uit.

  2. Leuke kalender, ben er dol op.
    Doe graag mee en deel de actie op Facebook.

  3. Ik volg je blog echt al héél lang (ik denk vanaf bijna het begin). Ik reageer eigenlijk nooit op blogs, maar jouw blog is één van de eersten die ik ‘s morgens lees! Vandaar dat ik nu wel een keer meedoe en reageer voor de winactie! Ik heb dit op Facebook gedeeld. Maar vooral wil ik zeggen; trek je niets aan van de mensen die je soms op je kop zitten. Helaas heb ik ook zo’n confrontatie op mijn werk gehad en ben ik daardoor mijn baan kwijt geraakt. Ik weet dus hoe je je voelt en ik hoop dat je weet dat het meer over hem of haar zegt dan over jou. Hoe moeilijk het ook is, ik hoop dat je vertrouwen blijft houden in jezelf en ziet hoe mooi je bent als mens. X E

Comments are closed.