Adventskalender | Balea – it’s a magical time!

adventskalender balea

Ja ja, het is weer die tijd van het jaar dat de adventskalenders langzaam aan tevoorschijn komen. Tijdens mijn vakantie in Duitsland kwam ik bij de DM drogist is donderdag 26 september al de Balea adventskalender tegen. Na het succes van vorig jaar wilde ik hem ook dit jaar weer heel graag hebben. Ben jij benieuwd wat er in deze mooie grote adventskalender zit? Kijk dan even verder.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit jaar extra uit kijk naar alle adventskalender versies die uit komen. Van betaalbare kalenders tot de hele dure die ik nooit zou kopen, er is zo ongelofelijk veel op de markt dat een keuze maken heel erg lastig wordt. Maar ik probeer het iets makkelijker voor je te maken. Dit jaar ga ik maar liefst 5 verschillende kalenders uitpakken en hopelijk jou keuze iets makkelijker maken. Welke dit allemaal worden laat ik nog even een verrassing zijn, ik kan je wel verklappen dat ze voornamelijk in oktober online gaan komen.

Balea adventskalender
adventskalender balea

Ook dit jaar weer heeft het huismerk van de Dm Drogist weer een aantal soorten kalenders, namelijk eentje voor mannen en eentje voor vrouwen. Maar ook hebben ze een mini adventskalender waar allerlei ampullen in zitten en een andere met allemaal haar producten die verkocht worden bij de DM Drogist. Genoeg keuze dus en eigenlijk best moeilijk om te kiezen. Toch koos ik weer voor de ‘normale’ kalender voor vrouwen. Kom maar op met alle heerlijke limited edition geuren!
In de adventskalender zitten 24 vakjes gevuld met kleine cadeautjes om goed te kunnen aftellen naar de Kerstdagen. De vrolijke verpakking maakt het echt een feestje en dat voor maar €14,95!

Wat er allemaal in de kalender zit?
Op volgorde hoe het in deze verpakking zit:
1. Body olie
2. Bad parels
3. Masker
4. Lippen masker
5. Douche crème met vijgen en sheabutter
6. Bad confetti
7. Oog make-up remover
8. Gezicht crème
9. Haar spray
10. Bodybutter met Vanilla-chai geur
11. Winternacht crème Q10
12. Winter shampoo
13. Winter spoeling
14. Douche peeling met ingwer en hibikus geur
15. Hazelnoot peeling
16. Hand en nagelbalsem
17. Voeten peeling met sinaasappel geur
18. Bodylotion met kaneel en karamel geur
19. Gezichtswater
20. Badzout met pruimen en vanille geur
21. Oogpads
22. Was gel
23. Douche crème met chocolade geur
24. Badsterren
balea adventskalender, balea,

Wat ik van deze adventskalender vind?

De aangename prijs van de Balea adventskalender maakt het natuurlijk net even wat aantrekkelijker om deze kalender aan te schaffen. Ik ben echt groot fan van dit merk en ga ook zeer regelmatig shoppen bij de DM Drogist (iets met vaste klant zeg maar). Wat ik echt heel fijn vind aan deze kalender zijn de limited edition geuren die speciaal in de adventskalenders zitten waardoor het net even wat specialer is dan als je producten los zou kopen in de winkel. In de kalender zitten weer 3 verschillende kleurlijnen die ieder zijn eigen geur heeft.

De mini’s gebruik ik altijd graag op vakantie en de producten als een peeling gebruik ik graag thuis tijdens een me-time momentje. Nou heb ik zelf geen bad thuis maar een aantal producten lenen zich erg goed in voetenbadjes die ik natuurlijk wel heel goed thuis kan doen. Ik ben heel erg blij met deze adventskalender en raad je het zeker aan als je ook fan bent van dit merk of eens iets wilt uitproberen (kennis wilt maken met) van Balea. En met een prijs van €14,95 is dit een hele betaalbare adventskalender.

Lees hier de artikelen terug van de andere adventskalenders:
Action Spa Exclusives
The body shop
– Mymuesli
Essence

Wat vind jij van deze kalender?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Adventskalender | Balea – it’s a magical time!

Comments are closed.