Adventskalender | Air wick – 24 tea light candles!

air wick adventskalender

De aller aller laatste adventskalender die ik dit jaar kocht, echt! Na de 5 andere kalenders die ik al eerder liet zien, leek het mij leuk om deze goedkope adventskalender van maar €4,77 te reviewen. Er zitten totaal 24 theelichtjes in van Air wick. Eens iets anders dan beauty producten of etenswaren!

Ik was na het zien van deze adventskalender bij Action gelijk heel erg benieuwd welke geuren Air wick hierin zou hebben gestopt. Ik hoopte op een aantal lekkere herfst/winter en vooral kerstgeuren. Omdat ik natuurlijk de kalender niet kan reviewen zonder te kijken wat erin zit, maakte ik de hele kalender open. Wat ik daar aantrof, vond ik helaas heel erg tegenvallen.

Air wick – dan maar geen kalender!

air wick adventskalender, air wick,
Als je in je handen hebt gestaan met deze kalender in de hoop dat je heerlijke kerst of winter geuren zou aantreffen dan kun je hem net zo goed laten liggen. Dan maar geen kalender want de adventskalender van Air wick bevat maar 3 geuren. En die geuren vind ik echt niet zo kerstachtig of herfst/winterachtig dat ik het nog eens zou kopen. Sterker nog, ik raad het je af, je kunt beter een lekkere geurkaars kopen die je wel aan de kerst doet denken dan deze adventskalender.

Het is nogal negatief misschien, maar als je een kalender samenstelt, dan wil je op z’n minst dat iemand kennis maakt met het merk. Althans zo zie ik eigenlijk alle kalenders voor me. De theelichten vind ik hierin een super idee, want als de geur dan toch niet helemaal bevalt is het ook zo weer op. Maar dat er maar 3 geuren in zitten vind ik dan wel doodzonde! Gooi er dan op z’n minst een 10tal verschillende geuren in zodat mensen verschillende geuren hebben om mee kennis te maken.
air wick adventskalender

Adventskalenders die wel de moeite waard zijn


Nu heb ik de afgelopen weken een aantal andere kalenders getest waar ik wel heel erg tevreden mee was. Stuk voor stuk zijn ze zeker de moeite waard om aan te schaffen, doe het wel snel want het is bijna 1 december.

Hier de kalenders nog eens op een rij:
Mymuesli
Hierin zitten 24 ontbijtjes met een aantal limited editions speciaal voor de feestdagen. Ontbijten was nog nooit zo speciaal!

 • Essence
  Ben je helemaal gek op make-up en/of het met Essence? Dan hebben zij een hele mooie kalender samengesteld waarin ook 24 kleine cadeautjes zitten verstopt.

 • Balea
  Mijn favoriete merk als het om verzorging aan komt. Ik shop graag bij de DM en hun huismerk Balea heeft ook dit jaar weer speciaal een kalender voor vrouwen en eentje voor mannen.

 • The body shop
  Een iets duurdere kalender maar met de producten die erin zitten kun je best een tijdje vooruit. De leuke mini’s kun je gebruiken tijdens een korte vakantie maar er zitten ook andere leuke items in.

 • Spa exclusives
  De kalender van Action met daarin allerlei producten van de SPA exclusives.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Adventskalender | Air wick – 24 tea light candles!

 1. Ik heb deze ook zien staan bij de Action – en vond de achterzijde ook al niet interessant.. misschien wel leuk om als cadeau voor iemand voor erbij te geven, maar meer variatie had ik ook leuk gevonden! ik heb hem dus ook niet gekocht X

Comments are closed.