Adidas Originals Superstar metal toe

Adidas Originals Superstar metal toe

I did it, ik kocht mijn eerste paar Adidas Originals Superstars en ze zijn echt onwijs gaaf! Om iets specifieker te zijn, het zijn de Adidas originals superstar metal toe. De zwarte strepen, zwarte hak, een harde zilvere metalen neus, en zilver logo van Adidas maken deze sneakers tot de meeste gave paar schoenen in mijn kast. Waarom koos ik deze?

Ik had nog nooit eerder Adidas originals gehad, en het was ook even een rib uit mijn lijf. Gelukkig waren ze in de aanbieding, en kreeg ik op Zalando nog 10% korting omdat ik me aanmelden op de nieuwsbrief. Daardoor betaalde ik 75,55euro voor deze Adidas Originals superstar metal toe.

Adidas Originals Superstar metal toe

Wat maakt deze schoen zo speciaal, en waarom koos ik juist deze? Het is eigenlijk de zilveren neus die ik zo mooi vind. Het is net even wat anders, en je ziet ze niet extreem vaak voorbij komen, zoals de ‘normale’. Ik wilde eerst wel voor de normale gaan, maar toen deze in de aanbieding was, was mijn keuze snel gemaakt. De vorm van de zool is heel anders dan de schoenen die ik gewend ben, dus ik zal wel even nodig hebben om ze in te lopen. Geen probleem, dan kan ik er uiteindelijk des te meer van genieten. Ik ga er dan ook vanuit dat ze heel erg lang mee gaan. Normaal gesproken doe ik zo’n 3 a 4 jaar met schoenen, en dat moet met deze ook zeker lukken.

Wat ik bij deze schoenen wel een nadeel vind, is dat ze er van de zijkanten heel mooi uit zien, en vanaf bovenaf gewoon echt niet. Het lijken dan net clownsschoenen. Hieronder een aantal foto’s ter verduidelijking, maar ik blijf erbij. Ik ben er echt heel heel heel erg blij mee, en zal ze met veel liefde gaan dragen.

Adidas Originals Superstar metal toe

Adidas Originals Superstar metal toe

Wat vind jij van deze Adidas schoenen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

8 thoughts on “Adidas Originals Superstar metal toe

    1. Dankjewel! Ik wilde al heel lang adidas superstars, en deze waren 20euro goedkoper dan de originele zonder metale neus.

  1. Ahh die zijn leuk! Nog nooit voorbij zien komen met een metalen neus. Ik heb datzelfde probleem trouwens met mijn nieuwe New Balance schoenen, dat ik ze van de zijkant te gek vind en van bovenaf niet, haha! Maar ik denk dat dat iets is wat je alleen zelf merkt, meestal kijken mensen niet zo van bovenaf.

Comments are closed.