Action | Nagelriem masker met komkommer

nagelriem masker met komkommer

Zeer regelmatig hebben ze bij Action leuke nieuwe beauty producten. Zo ook deze nagelriem masker met komkommer die mijn aandacht trok. Het masker is goed voor 1 volledige nagelriem verzorging en ik was dus ook heel erg benieuwd wat dit precies doet. Is het de moeite waard?

De verpakking die naast een aantal handcrème tubes lag was zeer opvallend en ik was dan ook erg benieuwd hiernaar. Nu heb ik niet zo vaak meer last van mijn nagelriemen (roodheid, kapotte plekjes etc), maar een beetje extra verzorging kan natuurlijk nooit kwaad.

Nagelriem masker

Dit nagelriem masker met komkommer geur verzorgt en hydrateert de nagelriemen. Voordat je het masker kunt gebruiken moet je je handen goed wassen. Zorg ervoor dat de handen vrij zijn van vuil. Schuif daarna de maskers met het juiste formaat om de vingertoppen en druk aan voor goed contact met de huid. Laat de maskers zo’n 15 tot 20 minuten zitten en masseer daarnaar het resterende serum in de nagelriemen.

Ingredienten: Aqua, isocetyl stearate, glycerin, betaine, propylene glycol, dimethicone, steareth-2, steareth-21, cucumis sativus extract, butyrospermum parkii butter, glyceryl stearate, tocopheryl acetate, hyaluronic acid, cetearyl alcohol, allantoin, sodium polycrylate, triethanolamine, imidazolidinyl urea, carbomer, disodium edta, parfum, benzyl benzoate.

Wat ik er nu echt van vind?


cuticle mask cumcumber, nagelriem masker, action
Het is natuurlijk wel heel erg ontspannend zo’n nagelriem masker, want je handen kun je even niet gebruiken! Dus ik gebruikte het tijdens een netflix marathon (of nou ja het was 1 aflevering tot ik het er weer vanaf kon halen). Het voelde wel fijn aan maar ik had niet echt het gevoel dat het heel veel heeft gedaan. Ook blijft er best wel veel product achter in de maskers maar droogt het na gebruik wel heel snel uit. Hierdoor kun je het ook geen tweede keer gebruiken, wat ik persoonlijk wel heel erg jammer vind. Ook waren de duimen half los waardoor het niet goed bleef zitten. Natuurlijk kan dit per verpakking verschillen maar jammer vond ik dit wel!

Het nagelriem masker met komkommer vind je dus bij Action voor een 0,84 cent is het zeker het proberen waard maar verwacht er geen wonderen van.

Heb jij dit nagelriem masker al zien liggen bij Action?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Action | Nagelriem masker met komkommer

Comments are closed.