Action beauty’s

action

action
Een tijdje geleden nam ik een aantal verzorgingsproducten mee bij de Action waar ik ben nieuwsgierig naar was. Nu ik ze een tijdje heb gebruik, deel ik graag mijn mening met jullie. Ik laat jullie dan ook graag 3 leuke Action beautys zien.

Zoals ik al schreef in de inleiding laat ik vandaag 3 producten zien van de Action. Namelijk een handgel, een oogreinigingsolie, en een nagellak remover. Alle 3 de producten kan ik jullie aanraden, maar graag vertel ik jullie ook waarom. Ook kocht ik nog een product van het merk Max&More, die ik graag in een ander artikel aan je laat zien. Wil je het artikel terug lezen over de anti-klit borstel die ik bij Action kocht?

Handgel

action
Toen ze de handgel weer ineens in het schap hadden staan, wist ik dat ik deze wilde uitproberen. Gewoon om te kijken of zoiets voor mij ‘geschikt’ is. Handen wassen zonder water en zeep, maar alleen met een beetje handgel. Werkt het, en heb je wel echt schone handen? Ja! Deze handgel met aloe vera reinigt je handen snel en gemakkelijk. Een klein beetje van de gel, even in je handen smeren, een paar tellen laten opdrogen en schone frisse handen komen tevoorschijn. Ik vind dit vooral erg fijn om te gebruiken als het warm is, en je even je handen wilt opfrissen. Of tijdens het werk als ik even niet naar de wc kan om mijn handen te wassen.
action
action

Oogreinigingsolie
action

Ik was al een tijdje op zoek naar een reiniging voor mijn ogen. De oogpotlood en mascara krijg je er maar slecht af met een washand, van de miceleir water kreeg ik hele rode ogen. Toen ik deze oogreinigingsolie zag, wist ik dat ik dit wilde uitproberen. Deze olie is voor alle huidtypen, en verwijdert waterproof oogmake-up. Mijn 2keer langs mijn ogen gaan met een watje waarop deze olie zit, is al mijn oogmake-up verwijdert. Het voelt daarna wat vettig aan door de olie, maar dat laat ik vaak even intrekken. Wat ook leuk is om te weten over deze olie is dat het Vitamine E bevat, en er geen parfum in zit.
action action

Nagellak remover

action
De nagellak remover was op, en normaal gesproken haal ik die altijd bij Kruidvat. Maar als je dan toch bij Action bent, kun je deze ook gelijk hier halen! Voor maar 0,49cent kocht ik deze remover. Het is een smal flesje, waar ik zo’n half jaar mee vooruit kan. Over dit product kan ik eigenlijk maar weinig vertellen. Het doet zijn werk goed, is super betaalbaar, en ik ben er tevreden over.
action

Haal jij wel eens één van deze producten bij de Action? En wat neem jij eigenlijk altijd standaard mee als je bij deze winkel bent?

Tagged in :
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Action beauty’s

Comments are closed.