Action | Artist fineliner set van 8 stuks!

artist fineliner

Tijdens mijn rondje door de Action zag ik dit onwijs handige product liggen. De Artist fineliner set van 8 stuks met verschillende diktes is echt onwijs handig voor de bullet journal, agenda, tekensessies of om gewoon mee te schrijven. Ik nam ze uiteraard mee voor de bullet journal en testte ze voor je uit! Zou je ze moeten kopen of beter laten liggen?

Mijn fineliner was behoorlijk aan vervanging toe en deze set van 8 stuks die bij de Action te koop is, kwam als geroepen! De afgelopen maanden wordt het knutsel assortiment van Action behoorlijk uitgebreid en vernieuwd. Zo heb ik al aardig wat producten gekocht voor mijn bullet journal. Bijvoorbeeld de Brush pens, twinmarkers, gel pennen, metallic brush pens, maar ook sticker boeken, luxe paper block en deco stencils.

Artist fineliner
artist fineliner

Ik kan de Action niet overslaan zonder even een kijkje te hebben genomen bij het knutsel schap. Niet gek want ze hebben echt hele leuke en vooral betaalbare knutselspullen. Kan dan ook eerlijk zeggen dat mijn bullet journal bestaat uit bijna 100% producten van de Action.

Deze fineliners hebben een fijne punt daardoor je heel precies kunt schrijven. In zowel mijn ‘duurdere’ bullet journals als de bullet journals van Action zelf (die ik op dit moment gebruik) komen alle diktes niet door de bladzijde heen. Iets wat natuurlijk wel belangrijk is in een bullet journal, want je wilt niet dat de volgende pagina al vol zit met vlekken van de vorige pagina.

In deze set zitten de volgende diktes:
– 0.03 mm
– 0.05 mm
– 0.1 mm
– 0.3 mm
– 0.5 mm
– 0.8 mm
– 1 mm
– 2 mm

De dop van de pennen is af en toe een beetje strak, maar zo weet je ook zeker dat ze niet uitdrogen. Ze liggen fijn in de hand en zijn erg fijn in gebruik. De kleur is ook echt zwart en niet wazig als het opdroogt.

Je koopt deze Artist fineliner set van 8 stuks voor maar €1,99 wat behoorlijk goedkoop is, maar helemaal de moeite waard! Dus mocht je nog op zoek zijn, ga dan zeker even langs de Action.

Heb jij deze leuke set met fineliners al zien liggen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

5 thoughts on “Action | Artist fineliner set van 8 stuks!

  1. Heeel herkenbaar! Moet ook altijd even de action in als ik er in de buurt ben. En meestal loop ik ook weer miet iets gekocht naar buiten. En sta idd ook. Aak bij de knutsel spullen te neuzen. Je weet maar nooit wat ik nog kan gebruiken voor m’n Bullet journal. Hmmm maar notitie boekjes (Bullets) zijn bij mij ook beetje verslavend, alleen krijg ze nooit echt gevuld….

  2. Ik heb ze me 2 weken ook gekocht, ik zag ze liggen en wou ze direct hebben. Ik heb ze wel nog niet uit geprobeerd.

Comments are closed.