Achter de schermen bij LiefsCarolien #2

Achter de schermen bij LiefsCarolien

Een maandje verder en dus weer een aantal leuke dingen om te vertellen. Er is weer genoeg gebeurd achter de schermen bij LiefsCarolien, en tijd voor de 2e update dit jaar. Wat heb ik zoal gedaan deze maand aan mijn blog, en wat zijn dingen waar ik op moet gaan letten?

Afgelopen maand ging het eigenlijk heel erg goed met mijn blog. Er zit weer een stijgende lijn in de statistieken, want de vorige maanden bleef die stabiel. Maar afgelopen maand was er weer een groei! Joepie! Verder heb ik flink vooruit kunnen werken, daar ik 5 dagen achter elkaar vrij was. Gelukkig heb ik een niet al te druk en vol rooster, en kan ik dit voort blijven zetten. De vakantie komt eraan, en dan zijn ingeplande artikelen extra fijn.

Achter de schermen bij LiefsCarolien #2

Ik maakte een lijst met dagen die ik nog moest invullen met artikelen. Dit hielp echt, want zo kon het afstrepen beginnen toen ik eenmaal achter mijn laptop kroop. Het motiveert nog extra als je steeds een streep door een bepaalde datum ziet. Extra fijn dus, en dit ga ik ook de komende maanden door proberen te zetten. Daarbij ben ik ook druk met een aantal thema weken die er aan gaan komen. Zo komt er volgende week de vakantie thema week aan. Met allemaal nuttige artikelen die over de vakantie gaan. En verder deze zomer komen er nog meer thema’s aan bod. Zo’n thema week vind ik eigenlijk best wel fijn, want die kun je eigenlijk achter elkaar door schrijven en inplannen. Laat mij daarom ook weten of jullie zulke thema weken leuk vinden, want dan kan ik er misschien nog meer bedenken.

Onderwerpen en persberichten

Daarbij heb ik een aantal nieuwe onderwerpen bedacht die ik wil aanhalen op mijn blog. Of ik dit daadwerkelijk ga plaatsen weet ik nog niet, want ik wil het wel op de juiste manier brengen. Ook wil ik vaker een persoonlijk artikel online zetten, misschien wel elke week door middel van foto’s die ik die week heb gemaakt. Plus ik merk dat persberichten redelijk goed worden bekeken op mijn blog, en daarom heb ik besloten om wat vaker een interessant en passend persbericht op mijn blog plaats. Zo heb ik bijvoorbeeld laatst over de Wilkinson geschreven. Wellicht dat ik dus vaker zo’n artikel tussendoor plaats. Maar enkel als het relevant is voor mijn website uiteraard.

Ik ben erg benieuwd wat komende maand mijn blog gaat brengen, en kijk er nu al enorm naar uit!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.