Achter de schermen bij LiefsCarolien #1

10 redenen waarom je geen blog moet beginnen

Zo eens in de zoveel weken geef ik jullie een kleine blik achter de schermen bij LiefsCarolien. Daar wil ik vanaf nu mee beginnen. Wat houd mij bezig achter de schermen van mijn website, wat doe ik allemaal en wat staat er allemaal op de planning. In deze nieuwe serie komt er van alles voorbij, en geef ik weer een stukje extra prijs van mijn website.

Al een tijdje wilde ik een nieuwe serie, maar dan wel ééntje waarbij ik zowel van mij af kon schrijven als iets interessants kon melden. Die hoop ik met deze serie te hebben gevonden. Ik wil jullie in deze serie mee nemen naar wat mij bezig houd achter de schermen van mijn blog. Waar ben ik mee bezig, komen er leuke samenwerkingen aan, welke onderwerpen vind ik fijn om te schrijven, en ga zo nog maar even verder. Een soort van klets blog, waarin ik jullie de nodige interessante dingen kan vertellen.

Achter de schermen #1

De afgelopen weken heb ik veel te weinig aandacht besteed aan mijn blog. Komt eigenlijk door mijn gezondheid en het werk, maar daarnaast wist ik ook niet zo goed meer wat ik leuk vond om te schrijven. Toen ik het artikel over de Familie Pos, en de open brief aan Vacansoleil had geplaatst, en deze onwijs goed werden bekeken wist ik weer precies wat ik wilde. Een lifestyle blog waarin ik letterlijk alle kanten op kan, en ik vooral ook mezelf kan zijn. In mijn persoonlijke leven vind ik ook onwijs veel dingen leuk, en kan ik mij ook niet focussen op 1 ding. En dat wil ik met mijn blog ook. Reviews schrijven, 1x per week een food artikel, tips& tricks artikelen, en artikelen die ik zelf leuk en handig vind om te schrijven. Bijvoorbeeld over dingen die ik in het persoonlijke leven tegen kom. Zoals nu de artikelen over de vouwwagen.

Onderwerpen en vooruit werken

De onderwerpen die de laatste weken voorbij komen op mijn blog verschillen heel erg. Ik probeer de komende weken elke week een artikel te plaatsen die met de vakantie te maken heeft. En zo heb ik voor over een paar weken al een thema week ingepland. Eigenlijk zelfs 2! Wat voor thema’s dit zijn, dat laat ik nog even als verrassing. En dan nog het puntje vooruit werken. Omdat ik ook werk, en daarnaast thuiswerk heb, en ook nog de nodige onderzoeken in het ziekenhuis, moet ik van mezelf vooruit werken. Daar was ik altijd ontzettend goed in, maar is de laatste weken er helemaal niet van gekomen. Volgende week heb ik een rustige week, en hoef ik maar 1 dag te werken, dus kan ik alle tijd gebruiken om weer vooruit te gaan werken. Zelf vind ik dat echt onwijs prettig, en de ingeplande artikelen geven mij ontzettend veel rust en voldoening.

Het lijkt mij leuk om van jullie te horen wat je graag zou willen weten over mijn ‘Achter de schermen’. Deze serie gaat puur en alleen over mijn blog, want ik heb al een persoonlijke serie waarin ik 1keer per maand schrijf over wat ik mee maak. Laat het weten in de reacties, dan kan ik er de volgende keer misschien over schrijven.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.