aankondiging meidenblog
Anders

Aankondiging meidenblog!

Ja ja. Vandaag is eindelijk de dag dat ik het van de daken van schreeuwen. Samen met 3 andere meiden start ik op 1 januari 2018 een blog. Een meidenblog is geboren!

Eindelijk kan ik het dan vertellen. In oktober kwam ik op het idee om een blog te gaan beginnen met andere meiden. Ik plaatse een berichtje op Twitter en zo ging mijn idee naar iets echts. Een meidenblog werd geboren, en nu zijn we hier. Kondig ik een nieuwe blog aan waar ik net zoveel plezier aan hoop te beleven als mijn persoonlijke blog waar je nu op leest.

Aankondiging meidenblog

aankondiging meidenblog
Samen met de bloggers Demi, Jora en Rowenia die ik al persoonlijk ken gaan we deze blog vorm geven. De voorbereidingen zijn al in volle gang en we kunnen nu dan ook echt zeggen dat het een feit is. Onze blog gaat op 1 januari 06.00uur de lucht in. Er zullen dan al een 4tal artikelen online staan en de eerste echte zal die dag ook online komen. Omdat we met 4 personen zijn beginnen we met 2 artikelen per week. Die we in de toekomst nog kunnen uitbreiden als we hier genoeg tijd voor hebben. We blijven natuurlijk ook actief op onze persoonlijke blogs. Er blijft ook onderscheid tussen onze gezamenlijke blog en de persoonlijke blogs.

De naam van de meidenblog blijft nog even geheim en zal onthuld worden op 1 januari.

Wat denk jij wat de naam wordt van onze blog? En ga jij de site een bezoekje brengen als hij online is?

10 thoughts on “Aankondiging meidenblog!”

  1. Wat leuk! Veel succes maar dat gaat lukken! Voor de naam denk ik girls4all

Comments are closed.