Aankondiging Kerstpakketten winactie – 8 pakketten dit jaar!

aankondiging kerstpaketten winactie

Vorig jaar beloofde ik het al op twitter en mijn blog. Ik zou dit jaar meer kerstpakketten maken waarbij ik meerdere mensen blij kan gaan maken. Dat is gelukt! Ik ga maar liefst 8 pakketten weg geven en daarom even deze aankondiging voor de kerstpakketten winacties! Hoe gaan de winacties verlopen en belangrijker nog, wanneer komen ze online? Ik praat je helemaal bij mocht je het gemist hebben!

Het liefst zou ik nog meer kerstpakketten maken maar dat zit er qua budget niet meer in. Het is mij wel gelukt om 8 goed gevulde pakketten samen te stellen in 4 onderwerpen (dit leg ik later in dit artikel verder uit).

Aankondiging kerstpakketten winactie

Niet 1 kerstpakket is hetzelfde en ook de pakketten per onderwerp zijn totaal anders. In de 4 onderwerpen heb ik geshopt de afgelopen tijd, namelijk; beauty – lifestyle – blog – DIY. Onderwerpen die regelmatig op mijn website voorbij komen. Ik heb geprobeerd om elk pakket zo uniek mogelijk te maken door items toe te voegen die je enkel in mijn webshop kunt krijgen (er zitten ook items in die nog niet te koop zijn in mijn webshop!) maar daarnaast heb ik ook heel veel geshopt bij andere winkels. Van verzorgingsitems tot bullet journals, elk pakket bevat een leuke mix van producten uit hun onderwerp.
aankondiging kerstpaketten winactie
– Beauty pakket
In de 2 verschillende beauty pakketten zitten een heleboel leuke en vooral handige beauty producten. Zowel make-up als verzorgingsproducten en zelfs een leuk en uniek item uit mijn eigen webshop!

  • Lifestyle pakket
    In deze 2 verschillende lifestyle pakketten zitten items waarmee je kunt ontspannen maar ook items die je helpen tijdens de dagelijkse dingen! En ook weer een uniek item uit mijn eigen webshop!

  • Blog pakket
    Dit pakket bevat niet alleen een uniek item uit mijn eigen webshop, ook bevat het mijn boek ‘Bloggen doe ik zo!’ in de softcover versie. En naast deze te gekke items heb ik nog een heleboel toffe dingen gevonden voor bij het bloggen die zeer goed van pas kunnen komen.

  • DIY pakket
    In deze 2 pakketten zitten allemaal leuke en vooral handige items om eens flink te gaan DIYen. Voor de creatieveling die niet kan wachten om aan de slag te gaan. En ook weer een uniek item uit mijn eigen webshop!

Wanneer gaan de winacties online?

Om jou en mezelf de tijd te geven om mee te doen met de winactie en om de pakketten te gaan versturen komen de winacties de eerste week van december (gelijk na Sinterklaas) online. Het zullen 4 verschillende artikelen worden waarbij elk onderwerp per artikel wordt weggeven. Je hebt dus meer kans om een pakket te winnen als vorig jaar.
Ook wil ik de winacties anders gaan aanpakken en zijn er een aantal simpele dingen die je moet doen om kans te maken op de pakketten. Zelf zat ik te denken aan het volgen op Instagram en het beantwoorden van een vraag. Wat denk jij?

Ga jij mee doen met de winacties?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

9 thoughts on “Aankondiging Kerstpakketten winactie – 8 pakketten dit jaar!

Comments are closed.