A vogel | pollinosan neusspray

A vogel pollinosan neusspray

De neusspray van A vogel is perfect als je last hebt van hooikoorts. Het spoelt de neus waardoor pollen minder kans krijgen om de luchtwegen te irriteren. Aangezien ik regelmatig last heb van hooikoorts zal ik deze dan ook met veel plezier uitproberen.

De Pollinosan neusspray van A Vogel spoelt de neus bij pollen in de lucht en zorgt ervoor dat pollen minder kans krijgen om de neus te irriteren. Pollen komen het hele jaar door voor, maar er zijn periodes waarbij het extreem in de lucht hangt en dus kan zorgen voor de nodige irritaties.

Pollinosan neusspray van A Vogel!

De neusspray ondersteunt de luchtwegen als de pollen in de lucht te veel aanwezig is. Dat is vaak de periode tussen februari en oktober omdat er dan een heleboel bomen, grassen en kruiden in bloei staan. Niet iedereen reageert heftig op pollen, maar als je er wel last van hebt dan is dat ook gelijk erg vervelend. Je hoeft niet op alle pollen te reageren en daarom kan het raadzaam zijn om eens bij de huisarts te kijken voor welke pollen jij extra gevoelig bent.
A vogel pollinosan neusspray

Hoe gebruik je dit product?
Tenzij anders is geadviseerd 3-5x daags 1 à 2x sprayen per neusgat. Kinderen van 2-6 jaar: 2-3x daags 1 spray per neusgat. Kinderen van 6-12 jaar: 3-5x daags 1 spray per neusgat. Voor gebruik het beschermkapje verwijderen. Tijdens het sprayen de flacon rechtop houden.

Ingrediënten Pollinosan neusspray van A Vogel:
Pollinosan neusspray is 100% natuurlijk. Het bevat een mix van heilzame planten met ieder een specifieke invloed op de luchtwegen. Dat zijn namelijk de volgende planten:
Fijn akkerscherm (Ammi visnaga);
Creootstruik (Larrea mexicana);
Afrikaanse godenboomschors (Okoubaka aubrevillei);
Amerikaanse nardus (Aralia racemosa);
ballonplant (Cardiospermum halicacabum);
Thryallisglauca;
Sponskomkommer (Luffa operculata).

Hoe ik dit product zelf heb ervaren?


Nog niet zo heel lang geleden kreeg ik last van hooikoorts. Mijn immuunsysteem vind pollen niet al te leuk en het resulteert al snel op een loopneus, gezwollen ogen en veel niezen. Daarvoor gebruikte ik al een hele tijd een zelfgemaakte roller met essentiële oliën die erg goed zijn werk doet. Maar nu ik de Pollinosan neusspray van A Vogel heb ontdekt kan ik sneller aan de slag zodra de pollen weer in de lucht beginnen te zweven. De neusspray zorgt ervoor dat ik minder snel reageer op pollen en daarbij ook minder heftig reageer als de pollen volop aanwezig zijn. Het gebruik van de spray is erg makkelijk en omdat het ook een fijne verpakking is neem je hem ook makkelijk mee in je tas of jaszak. Vanaf nu dus geen extreme reacties meer op de pollen in de lucht met zowel deze neusspray als mijn roller met essentiële oliën!

Kende jij deze neusspray van A Vogel al?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “A vogel | pollinosan neusspray

  1. Wat een fijne tip….
    Ik ken hem al….
    Had namelijk al alle neussprays geprobeerd die er zijn…..

    Een fijne dag

Comments are closed.