Personal

A day out my life | 3 november 2018

A day out my life is een nieuwe serie op mijn blog waarbij ik jullie een dagje mee neem achter de schermen van mijn blog. Op 3 november 2018 besloot ik mijn camera een keer aan te zetten en fotos te maken van wat ik die dag zoal deed. Iets met griep, all-in uit eten en plaidjes. Kijk je gezellig mee?

Mijn dag begon zoals altijd in bed, alleen werd ik ziek wakker en voelde mij echt niet lekker!

Het was ook aardig vroeg voor op de zaterdag want ik was al om 7:15uur beneden. Ik wist echt even geen raad met mezelf en maakte mijn schaaltje met medicijnen klaar en deed er een paracetamol bij. Verder maakt ik vlierbloesemthee en ging ik op de bank onder een plaidje zitten.

Ik mag niet ziek worden!!

Uitgerekend vandaag werd ik echt ziek. Hallo griep, ik ben echt niet blij met je. Vandaag staat er namelijk een etentje gepland en het personeelsfeest.

Mij nagels zien er ook echt net zo beroerd uit als dat ik mij voel. Zegt genoeg toch? Maar net als alle andere keren dat ik ziek ben kwam de mega inspiratie flow voor mijn blog ook weer opzetten. Ik raapte al mijn energie bij elkaar en ging achter mijn laptop zitten om het artikel voor de dag erna te schrijven. Dit ging zo snel dat ik daarna nog een artikel schreef.

Inmiddels was het tijd geworden om te gaan lunchen. Ik maakte eerder deze week al verse erwtensoep en de vitamines komen nu goed van pas! Ook nam ik nog 2 paracetamols en dronk ik warm water met honing en citroen.

Omdat we ‘s avonds uit eten zouden gaan deed ik die middag rustig aan. En met dit uitzicht is dat toch wel even genieten hoor! Ik voelde me iets beter en liet mijn moeder mijn haar invlechten. Rond 16uur gingen we naar mijn broertje waarna we samen naar Bentelo zouden gaan om te gaan eten. Wokken it is!

Gelukkig voelde ik mij tijdens het wokken wel redelijk en heb ik echt genoten van het eten. Zoals altijd eet je gewoon echt te veel in die 1,5uur maar lekker was het zeker! Van na het eten heb ik eigenlijk geen fotos meer. We gingen naar buiten (hallo klap in het gezicht van de kou!), en daarna voelde ik mij eigenlijk al snel slechter. Thuis nam ik gelijk 2 paracetamols en kroop mijn bed in. En ondanks dat het nog maar half 8 was viel ik al snel in slaap. Ik werd nog wakker gemaakt door mijn broertje met de vraag of hij mijn fiets mocht lenen en kon ďaarna heel moeilijk in slaap vallen. Draaien en last van mezelf hebben viel ik gelukkig rond half 11 wel heel diep in slaap en werd ik de volgende morgen om half 8 wakker. Helaas weer net zo beroerd als zaterdag.

Bij mijn volgende ‘a day out my life’ hoop ik niet meer ziek te zijn en jullie te kunnen mee nemen op avontuur.

2 thoughts on “A day out my life | 3 november 2018”

Comments are closed.