999 vragen aan jezelf – serie

999 vragen aan jezelf

Ik bestelde op 7 november een nieuw boek bij Bol.com. Dit boek ga ik namelijk gebruiken voor een nieuwe serie op mijn blog. 999 vragen aan jezelf. Je kent vast wel de 1000 vragen aan jezelf, en dit is bijna hetzelfde maar dan met andere vragen. Hoe ik deze serie vorm ga geven vertel ik je dan ook graag.

Elke week hoop ik 1 dag in te plannen om 20 nieuwe vragen te beantwoorden uit het boekje. Ik zal de vragen op chronologische volgorde beantwoorden, en daar begin ik mee in de 1e week van 2018. Welke dag dit precies zal zijn, dat weet ik nog niet, maar dat zie je vanzelf verschijnen op mijn blog. Omdat het boek 999 vragen bezit, en deze vragen niet allemaal in 1 artikel kan beantwoorden (dan zou het namelijk veels te lang worden!), ga ik ze onderverdelen in vragen van 20stuks. Het zal dan ongeveer 51 a 52 weken duren voordat ik alle vragen heb beantwoordt. Het kan dus ook zijn dat ik een week oversla om een bepaalde reden.

999 vragen aan jezelf – serie

999 vragen aan jezelf
Omdat het boek niet alleen maar vragen bezit maar ook veel ‘ welke kies je’ vragen ga ik die wel allemaal beantwoorden. Dit kan zijn met een stukje tekst of een foto of tekening. Mijn doel is om in het boek zelf niet te schrijven, maar alle antwoorden te geven op mijn blog. Zo kun jij als lezer het gezicht achter deze blog (ik dus), beter leren kennen. En voor mij een leuke mogelijkheid om 1 vast artikel per week te hebben voor een heel jaar. Zo kan ik uitproberen of ik het iets vind, en of jij als lezer het fijn vind om een wekelijks artikel te zien.

Ken jij dit boek al? En heb er toevallig 1 in je bezit, of ben je van plan hem aan te schaffen? Volg zeker deze nieuwe serie op mijn blog.

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

8 thoughts on “999 vragen aan jezelf – serie

  1. Ik ben er benieuwd na, het klinkt wel heel leuk en vraag me nu ook echt af wat voor een vragen je tegen gaat komen.

  2. Wat leuk! Ik krijg dit boek voor kerst van mijn vriend en ga hem ook doen op mijn blog. Leuk hoor!

    1. Aah leuk! Ben benieuwd naar jouw antwoorden. Vind het een heel leuk boek, sommige vragen zijn wel wat té privé voor op de blog maar blijft nog genoeg over!

  3. Leuk dat je dit gaat doen! Dit boek ken ik inderdaad al. Vind het wel jammer dat het niet als eBook beschikbaar is. Ergens logisch, omdat je dan niet in het boek kan schrijven maar hierdoor is het voor mij niet te gebruiken. Ik ben nl. blind en inscannen is met zo’n soort boekje ook lastig.

  4. Wat een leuk idee! ben nieuwsgierig wat voor vragen er in zitten
    misschien ga ik het ook wel doen, leuk!

Comments are closed.