999 vragen aan jezelf #30

999 vragen aan jezelf

In alweer het 30e artikel van de serie 999 vragen aan jezelf beantwoord ik weer een aantal vragen uit het boek. Dit keer iets over kruiden, broeken, water drinken en alleen zijn. Zou jij alleen kunnen zijn, of ben je echt een heel sociaal mens?

454. Welke 3 broeken bezit je nu?
– Primark broeken
– H&M broeken
– Only broeken
455. Welke 3 kruiden zijn jouw favoriet?
– Kaneel
– Paprika
– Kerrie
456. Welke 3 goede doelen steun je?
Eerlijk gezegd steun ik geen goede doelen. Als ik straks alles op een rijtje heb en ik heb een huisje, vaste inkomen en geld over in de maand zal ik eens kijken welke goede doelen ik kan steunen. Voor nu zit dat er gewoon niet in.
457. Hoe vaak per dag ga je naar het toilet?
Geen idee, dat houd ik dus echt niet bij!
458. Hoeveel water drink je per dag?
Ik probeer elke dag minimaal 2 liter te drinken, niet perse alleen maar water maar ook koffie / thee. Soms lukt dat niet altijd, maar probeer het wel.
459. Hoeveel dagen zou je achter elkaar in je eentje door kunnen brengen?
Ik denk best wel veel. Ben graag op mezelf en ik zou het niet erg vinden om een tijdje alleen te zijn. Natuurlijk is contact met anderen wel fijn, maar zou ook wel zonder kunnen (als ik weet dat ik daarna weer contact kan hebben met anderen).
460. Hoe snel kun je typen?
Best snel op zich. Ook wel handig bij een baan als medisch secretaresse natuurlijk. Maar ook bij het bloggen is het onwijs handig als je snel kunt typen.
461. Hoe oud was je toen je ontdekte dat Sinterklaas niet bestaat?
Ik heb werkelijk geen idee. Jaar of 10 misschien?
462. Heb je alleen gewoond?
Nee ik woon nog steeds bij mijn ouders, al hoop ik natuurlijk dat daar snel verandering in komt.
999 vragen aan jezelf
463. Kun je dammen?
Ja zeker! Ik ben op de basisschool zelfs schoolkampioen geweest en kreeg toen een beker die ik nog steeds heb!
464. Ben je weleens gestoken door een bij?
Ja helaas wel. In mijn lip en die werd echt mega dik toen.
465. Heb je weleens iemand dood zien gaan?
Helaas wel. Dood gaan is natuurlijk nooit leuk en ook erg verdrietig. En zeker als het iemand is die dicht bij je staat. Heb nog altijd erg veel moeite met mensen zien die dood gaan, zelf denk ik dat dit nooit minder wordt.
466. Doe je zelf je belastingaangifte?
Ja helemaal zelf. Stelt op zich ook niet veel voor. Je moet gewoon goed lezen en de vragen beantwoorden. Papieren erbij en het is zo ingevuld.
467. Heb je je weleens verkleed als iemand van het andere geslacht?
Nee nog nooit. Al moet ik zeggen dat verkleden als een man niet eens zo moeilijk is. Spijkerbroek, overhemd en puntschoenen. Maar of dit typisch van het andere geslacht is, iedereen draagt tegenwoordig wel iets wat het andere geslacht ook draagt.

Vraag aan jou: Kun jij makkelijk alleen zijn en zou je het volhouden om een tijdje helemaal alleen door te brengen? Zonder contact te hebben met de buitenwereld?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “999 vragen aan jezelf #30

  1. Zeker kan ik heel makkelijk alleen zijn. Ik ben dat ook geregeld. Ik houd van de stilte en hoef dan niemand te spreken of te zien. Mijn vrienden noemen mij wel eens kluizenaar. Als ik alleen ben vind ik contact met de “buitenwereld” wel belangrijk.

Comments are closed.