999 vragen aan jezelf #25

999 vragen aan jezelf

Yes! Vragen over mijn lievelingseten, waar ik graag op vakantie ga en mijn favoriete drank. Eens zien of jij mij al een beetje kent. Ik beantwoord weer een 15 tal vragen uit het boek 999 vragen aan jezelf. Zo leer jij mij een beetje beter kennen, en weet je straks precies wie het gezicht is achter LiefsCarolien.nl.

372. Wat vind je het vervelendst?
(kies uit de lijst in het boek)
– Spierpijn
– Verstopping
– Misselijk
373. Naar welk land ga je graag op vakantie?
Dat is niet zo moeilijk om te beantwoorden! Het zuiden van Duitsland.
374. Wat voor horloge draag je?
Ik draag mijn veryfitpro en soms mijn normale horloge van Colours by Kate.
375. Wat draag je in bed?
Een pyjama! Ligt een beetje aan de zomer of winter, dus soms met lange broek en lange trui anders met korte broek en topje.
376. Welk luchtje draag je?
Ik draag verschillende soorten parfum. Niet altijd maar soms. Heb er een aantal van Essence, mini, Action, mary kay en guess.
377. Wat zou je kopen als geld geen rol speelt?
Op dit moment een huis! Niet groot, gewoon een appartement ben ik al heel erg blij mee. Verder zou ik dan natuurlijk de inrichting kopen. En als ik niet voor een huis zou gaan zou ik een grote voorraad aanleggen bij mijn ouders. Ik houd echt van volle kasten!
378. Wat is je lievelingseten?
Dat is niet zo moeilijk om te zeggen! Ik ben namelijk dol op Poolse pierogie, en zraze. Dikke liefde voor de poolse keuken (niet alles hoor, maar wel heel erg veel!). De gerechten zijn puur en de je vindt er voornamelijk verse producten. Geen rare rommel die in het eten zit, zo fijn!
379. Wat is je favoriete drank?
Warme chocolademelk, al is het 40 graden buiten, geef mij een mol warme chocolademelk en ik ben een heel gelukkig mens!
999 vragen aan jezelf
380. Wat is je lievelingskleur?
Ik heb niet 1 lievelingskleur maar 3, en vooral de combinatie ervan vind ik erg mooi. Namelijk wit, grijs en licht roze.
381. Welke kleur hebben je meeste kleren?
Grijs/bruin heb ik veel in de kasten liggen. Al probeer ik wel steeds vaker wat leuke kleuren toe te voegen. Eigenlijk draag ik in de zomer vooral meer kleur, in de winter eigenlijk niet zo.
382. In welke landen ben je allemaal geweest?
Nederland, Duitsland, Polen, Denemarken, België, Oostenrijk, Luxemburg, Tsjechië, Frankrijk.
383. Douchen in de ochtend of in de avond?
In de ochtend! Ik vind in de middag trouwens ook heel fijn, en doe dat ook regelmatig als ik vrij ben. Daarna ben ik weer helemaal helder en bloggen gaat dan echt als een trein!
384. Links of rechts?
Rechts!
385. Dag of nacht?
Dag!
386. Goud of zilver?
Zilver! Vind zilveren sieraden echt heel mooi, heb zelf eigenlijk helemaal niets met goud. Geef mij dan maar rosegold, dat vind ik dan wel heel erg mooi!

Vraag: Als je 1 gerecht mocht kiezen, wat was dan jouw lievelingseten?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “999 vragen aan jezelf #25

Comments are closed.