999 vragen aan jezelf #22

999 vragen aan jezelf

Het wekelijks invullen van de vragen uit het boek 999 vragen over jezelf vind ik erg leuk. Je leert jezelf beter kennen en jij als lezer mij natuurlijk ook! We hebben de 300 vragen inmiddels gepasseerd en het zal niet heel lang duren voordat we op de helft zijn. De vragen die ik deze beantwoord gaan onder andere over in welk soort huis ik woon, wat mijn lievelingsbloem is en wat mijn favoriete plek is op de wereld. Wat is jouw lievelingsbloem?

323. Waar woon je?
In een stad in Overijssel genaamd Rijssen.
324. In wat voor soort huis?
Een hoekwoning van een rijtjeshuis.
325. Wat vind je van je huis?
Prima, alhoewel we door de treinen wel heel veel scheuren krijgen in de muren en het plafond. Tja wat moet ik er verder van vinden?
326. Wat is je lievelingsbloem?
Gerbera! Daar kun je mij echt heel blij mee maken!
327. Wat is je favoriete plek op de wereld?
Als ik 1 plek op moet noemen waar ik heel graag weer eens naar toe zou gaan is dat Steinach in het Zwarte Woud van Duitsland. Het is daar zo mooi!
328. Op welke politieke partij stem je?
Dat houd ik liever voor mezelf. Er is geen één partij waar ik mij helemaal bij kan vinden, maar vind partijen die iets willen doen aan de armoede in Nederland heel goed!

329. Sneeuwschuiven of grasmaaien?
Grasmaaien, ik vind sneeuw alleen maar leuk met kerst en verder heb ik er helemaal niets van. En grasmaaien is toch wel een dingetje in de lente en zomer. Kom maar door met die warmte!
330. Liefde of geld?
Combinatie van beide zou natuurlijk heel mooi zijn. Maar als ik echt moet kiezen op dit moment heb ik liever geld. Eerst zelf een eigen plekje opbouwen en een mooie baan hebben en daarna een relatie.
331. Bovenste bed of onderste bed?
Onderste! Al slaap ik op mijn eigen bed toch best hoog hoor, haha.
332. Zwembad of bubbelbad?
Bubbelbad, heerlijk als ik er nu aan denk! Geef mij maar een lekker bubbelbad, even helemaal tot rust komen klinkt perfect!
333. Sauna of stoombad?
Beide vind ik heerlijk. Alleen de warmte al vind ik erg fijn! En warmte betekend voor mij minder pijn dus dat is sowieso al heerlijk! Moet wel zeggen dat ik zo’n 3 jaar geleden voor het laatst in een sauna heb gezeten. Veel te lang geleden!
334. Zonsopkomst of zonsondergang?
Zonsondergang, echt prachtig hoe de lucht er dan uitziet! En zonsopkomst is vaak heel vroeg terwijl ik tijdens zonsondergang nog wel wakker ben, haha.
335. Meer of zee?
Zee! Heerlijk uitwaaien op het strand en de woeste golven zien dat vind ik echt heel fijn.
336. Sportauto of gezinsbak?
Mijn droomauto is de ford fiesta, de stoelen zitten echt heerlijk en een ford rijd gewoon heel fijn vind ik zelf!
337. Kinderen of huisdieren?
Op dit moment liever huisdieren, moet er eerlijk gezegd nog niet aan denken dat ik kinderen zou hebben.
338. Kamperen of hotel?
Kamperen! Ik vind een hotel prima als ik op stedentrip ga, maar op vakantie wil ik gewoon lekker kamperen in mijn eigen vouwwagen!

Vraag: Houd jij van kamperen of ga je liever naar een hotel?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “999 vragen aan jezelf #22

  1. Ik zou graag een sportauto willen haha. Met een mooie spoiler, velgen en dubbele uitlaat 😀 (dromen mag toch? 😉 )

Comments are closed.