999 vragen aan jezelf #19

999 vragen aan jezelf

Het vaste wekelijkse woensdag artikel is weer terug. Dit keer vragen over littekens, sport en een middagmens. En ben ik weer heel open zoals je van mij gewend bent. Leer mij elke woensdag een beetje beter kennen door deze 999 vragen aan jezelf serie.

273. Welke littekens heb je allemaal?
Als ik even ga nadenken zijn het er best wel veel. Op mijn knieën heb ik groot litteken (beide knieën) dat komt omdat ik vroeger heel lelijk ben gevallen met skeeleren. Weet nog dat ik met kapotte knieën op een schoolfoto stond, duurde heel lang voordat die wonden dicht waren. Verder heb ik heel littekens of striae van de prednison wat ik vroeger nooit had is nu ineens heel goed zichtbaar. Baal ik best wel van! Blijvende herinnering aan het hebben van de ziekte van Crohn.
274. Welke sporten heb je gedaan?
Geen! Ik had het niet zo met sporten eigenlijk. Ik vond de 4 uur gym in de week wel meer dan genoeg!
275.Welke sport zou je nog willen beoefenen?
Het is niet echt een sport, maar ik zou graag eens yoga uit proberen. Daarnaast gewoon een kleine en makkelijke workout om kracht op te bouwen die ik kwijt ben door de Crohn en fibromyalgie.
276. Waar was je vroeger onzeker over?
Over alles! En soms ben ik nog heel erg onzeker over dingen. Mijn onzekerheid is ook heel sterk gekoppeld aan mijn faalangst. Bang zijn dat ik het niet goed doe.
277. Hoe probeerde je vroeger van puistjes af te komen?
Door veel soorten crèmes uit te proberen.
278. Welke kleding was populair op de middelbare school?
Broeken met hele wijde pijpen. Echt afschuwelijk als ik er nu aan terug denk!

279. Welke buitenschoolse activiteiten deed je?
Geen! Na school ging ik eigenlijk altijd gelijk naar huis en trok ik mij terug op mijn kamer. Ik speelde vaak the sims, en andere spelletjes.
280. Met wie lunchte je?
Vaak alleen, maar soms als de pauze samen viel met een paar andere meiden ging ik daarmee lunchen. Ik was en blijf altijd het buitenbeentje.
282. Wol of zijde?
Geen voorkeur, ik draag gewoon wat ik fijn vind zitten en waar ik mij prettig in voel.
283. Zelf rijden of gereden worden?
Combinatie van beide! Ik vind het heerlijk om zelf te rijden, maar kan ook genieten van gereden worden als ik te moe ben.
284. Wit brood of bruin brood?
Bruin brood! Al had je mij dat een jaar geleden niet horen zeggen. Inmiddels vind ik wit brood echt niet lekker en voedzaam.
285. Ochtendmens of avondmens?
Middagmens! Ik heb in de ochtend een lange start nodig om goed wakker te worden en in de avond ben ik te moe om iets fatsoenlijks te doen. Dus de tijd tussen 10 en 15uur is voor mij het beste.
287. Bikini of badpak?
Bikini tot nu toe, maar ik denk dat ik binnenkort eens ga kijken naar een badpak.
288. Zwembroek of speedo?
Zwembroek!
289. Zwemmen of drijven?
Zwemmen! Al moet ik er wel een bui voor hebben om te gaan zwemmen. Vroeger deed ik het graag maar de laatste 2 jaar ga ik eigenlijk nooit meer zwemmen.
290. Wijn of bier?
Geen van beide lust ik, en daarin tegen mag ik het met mijn medicijnen ook niet. Dus geen probleem om een heerlijke glas spa of gewoon thee te drinken!

Heb jij littekens? Zo ja, hoe probeer jij de zichtbaarheid te verminderen?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

5 thoughts on “999 vragen aan jezelf #19

 1. Ik rijd liever zelf, vind het zo heerlijk om auto te rijden 😀 Echt een bevrijdend gevoel, vooral op de snelweg ^^

  1. Jaaa ik ook! Liefde voor autorijden, zo fijn om gewoon zelf te bepalen hoelaat je ergens bent en wanneer je weg wilt. Muziekje aan en gaan! ♡

    1. Hahah precies hoe ik er over denk! Lijkt mij trouwens zo tof en met de auto heel europa door te rijden. Toffe plekken bezoeken, radio aan en lekker rijden en meezingen ♡

     1. Jaa mij ook! Oh daar droom ik van ^^ En in het gezelschap van een fijn iemand, dan is het plaatje compleet ^^

Comments are closed.