999 vragen aan jezelf #16

999 vragen aan jezelf

Tijd voor weer een paar vragen in de 999 vragen over jezelf serie. Inmiddels is dit alweer het 16e artikel in deze serie en we zijn nog niet eens op de helft. Dit keer een aantal hele leuke vragen over onder andere huisdieren, de doodstaf en arm zijn. Ik ben dan ook heel benieuwd hoe jij de vragen ingevuld zou hebben!

223. Welke dingen van vroeger mis je?
Eigenlijk mis ik alles. Vroeger leek alles zo zorgeloos, was alles makkelijker in mijn kinderogen. Ook mis ik het kind zijn.
224. Wie heeft je leren fietsen?
Ik heb echt geen flauw idee, ik weet wel dat ik heel vroeg was met lopen. Maar fietsen heb ik eigenlijk nooit iets over gehoord, wel heb ik een foto met dat mijn broertje een baby was en ik hier aan het fietsen was in de kamer. Mijn broertje en ik schelen 1 jaar en 1 maand dus gok ik dat ik rond de 2 jaar was? Ik heb echt geen idee, eigenlijk, haha.
225. Hoe zag je eerste fiets eruit?
Jaa daar heb ik nog een foto van! Het was een grijs met groen achtige fietsje met natuurlijk zijwieltjes.
226. Welke huisdieren heb je allemaal gehad?
We hebben een aantal konijnen gehad, de eerste was echt heel oud geworden (was een vlaamse reus), de 2 konijntjes daarna kochten mijn ouders destijds bij intratuin en waren na 3 dagen dood. Bleken een soort ziekte te hebben. En daarna hebben we nog 2 konijnen gehad (snoepie en bambi) en helaas zijn die ook overleden. Bambi werd een jaar of 2 en snoepie ruim 4 bijna 5. Ik heb ook nog een aquarium met een heleboel garnalen. Tellen die ook mee als huisdier?
inspiration
227. Wat was het vreemdste dier dat je hebt gehad?
Geen een!
228. Stad of platteland
Beide! Ik houd van de stad, maar kan echt tot rust komen op het platteland!
229. Feit of fantasie
Liever feiten, al ligt het wel aan wanneer. Met films bijvoorbeeld kijk ik graag fantasie en feiten! Docu’s of thillers vind ik beide leuk om naar te kijken.
230. Blind of doof
Liever geen van beide!
231. Koffie of thee
Beide! Ik ben dol op lekkere koffie (pumpkin spice latte en dat soort koffie!), maar van thee kan ik ook heel erg genieten, vooral verse thee en losse thee.
232. Kernenergie of windenergie
Doe dan maar windenergie.
233. Doodstraf of levenslang
Levenslang. Aan een doodstraf heeft iemand niets, aan levenslang daarintegen wel.
234. Voodoo of loch ness
Liever geen van beide, maar wie weet bestaat er wel een soort van loch ness.
235. Bigfoot of dracula
Ook liever geen van beide, maar bigfoot zou eerder voorkomen dan dracula denk ik zelf.
236. Tandarts of huisarts
Huisarts! Ben zelf echt als de dood voor de tandarts, de huisarts daarintegen kom ik regelmatig vanwege de fibromyalgie medicijnen.
237. Rijk en ziek of arm en gezond
Arm en gezond! Zelf heb ik armoede van heel dichtbij meegemaakt en ook al heb je geen geld voor boodschappen een goede gezondheid is dan wel heel fijn. Ik hoef niet rijk te zijn daar wordt ik helemaal niet gelukkig van!

Wat heb jij liever? Rijk een ziek of arm en gezond? En waarom?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “999 vragen aan jezelf #16

  1. Weer leuk beantwoord meid! Ik ben ook liever arm en gezond. Immers koop je met rijk zijn ook geen vrienden en die heb je ook wel nodig voor je gezondheidstoestand ^^

Comments are closed.