999 vragen aan jezelf #14

999 vragen aan jezelf

Deze serie begint eindelijk vaart te krijgen. We naderen de 200e vraag, en ik vertel je weer een heleboel dingen die je nog niet van mij wist. Of ik een control freak ben, ik vaak ziek ben, en of ik tegen kleine ruimtes kan. Dat en meer lees je dit keer in deze serie!

194. Ga je vaak uit?
Nee nooit eigenlijk! Dit houd ik door de vermoeidheid toch niet vol. Dit komt deels door de 3 soorten pfeiffer die ik heb gehad, deels door de ziekte van crohn, en de fibromyalgie.
195. Ga je graag naar de bioscoop?
Jaa, ik houd van films. Helaas ga ik niet vaak naar de bioscoop, puur omdat ik het niet leuk vind om alleen te gaan. En vaak is er niemand die met mij mee wil.
196. Denk je dat je jezelf kunt redden bij een natuurramp?
Ligt eraan wat voor soort natuurramp denk ik. Bij een watersnoodramp denk ik niet, ik ben niet echt een groot fan van water, en ik zou echt verdrinken. Maar ik denk dat het sowieso niet in te schatten is hoe je op iets gaat reageren als je het niet hebt mee gemaakt.
197. Kun je tegen kleine ruimtes?
Ja en nee. Een lift geen probleem, en kleine kamers vind ik ook nog niet echt heel erg. Het is niet fijn, maar echt bang wordt ik niet. Wel ben ik een keer bijna in paniek geraakt toen ik in een grot letterlijk door een buik schuif manier mij moest verplaatsen. Dat vond ik echt niet leuk.
198. Ben je in Madurodam geweest?
Nee volgens mij niet. Niet dat ik mij kan herinneren in ieder geval!
199. Zeg je wel eens ik houd van je?
Niet vaak, maar wel eens.
200. Ben je weleens naar het toilet van het andere geslacht geweest?
Nee ik geloof het niet. Misschien toen ik echt heel klein was, maar ik kan mij dat niet herinneren.
201. Ben je achterdochtig?
Bij bepaalde mensen wel, maar die hebben dat daar ook echt naar gemaakt. Die zou ik bijvoorbeeld niet snel vertrouwen, en zoek ik altijd meer achter dat wat ze doen of zeggen. Maar nogmaals dit heb ik echt alleen bij bepaalde mensen, en echt niet bij iedereen, dat zeker niet!
202. Ben je een control freak?
Ja en nee. Ik kan echt een mega control freak zijn, maar ook heel makkelijk bepaalde dingen van mij af zetten of schuiven. Ligt een beetje aan waarbij denk ik.
203. Kun je fietsen?
Ja dat kan ik wel. Helaas door bepaalde pijnlijke klachten aan mijn spieren kan ik niet meer fietsen zoals ik zou willen. Zodra ik begin met trappen krijg ik onwijze krampen in mijn benen. Maar zoals ik eerder al aangaf, zijn ze dit nog aan het uitzoeken.
204. Ben je een perfectionist?
Ja zeker! Ik kan echt heel perfectionistisch zijn. Bijvoorbeeld met mijn studie, ik kreeg een aantal keren een 8,0 en vond dit zelf niet echt hoog. Liever had ik een 10 gehad, maar weet ook wel dat dat haast onmogelijk is. Maar ik wil het graag goed doen, en daarom verwacht ik dat van mezelf.
205. Ben je licht ontvlambaar?
Nee, dat denk ik niet. Ik heb echt heel veel geduld, misschien soms wel iets te veel. Maar als je bij mij echt de verkeerde snaar te pakken hebt, dan hoor je dat ook wel van mij.
206. Heb je last van pms?
Nee
207. Ben je vaak ziek?
Helaas wel moet ik zeggen. Ik heb de ziekte van crohn, en ondanks dat het nu stabiel is, ben ik regelmatig ziek. Vooral griep en verkoudheid tegenwoordig. Maar dat komt ook omdat ik afweer onderdrukkende medicijnen slik, en daardoor heb ik dus een verminderde afweer. En daardoor wordt ik dus sneller ziek als iemand anders.

Volgende week weer nieuwe vragen uit het 999 vragen aan jezelf boekje!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “999 vragen aan jezelf #14

Comments are closed.