8 soorten artikelen die bezoekers waarderen

structuurjunkie planner

Soms is het best lastig om nieuwe artikelen voor de blog te bedenken. Er zijn immers 365 dagen in het jaar en als je elke dag blogt, moet je dus ook 365 nieuwe artikelen schrijven. Dat zijn er veel kan ik je vertellen! Om je wat ideetjes te geven deel ik 8 soorten artikelen die bezoekers waarderen.

Zelf blog ik ook 365 dagen per jaar, op een paar uitzonderingen na maar in principe dus elke dag een nieuw artikel. Dat zorgt ook voor de nodige creativiteit want dat zijn wel 365 verschillende nieuwe artikelen die je zelf moet bedenken. Om mezelf maar jou ook wat ideetjes te geven, 8 soorten artikelen die bezoekers waarderen.

Welke artikelen worden door bezoekers gewaardeerd?

Deze 8 artikelen worden sowieso gewaardeerd door bezoekers! Hier kun je zelf je eigen draai aan geven en eindeloos artikelen mee verzinnen.

1. Inspiratie
Inspiratie artikelen, bijvoorbeeld zoals dit artikel! Maar denk ook aan artikelen als badkamer inspiratie bijvoorbeeld.

2. Informatief
Artikelen waarin je informatie deelt doen het ook altijd goed. Deel informatie waar jij veel van af weet of waar je je over hebt ingelezen. Of een artikel waar je jou tips deelt wat betreft financiën!

3. Instructie
Artikelen waar je een instructie geeft, denk aan een make-up tutorial of een DIY artikel.

4. Vergelijking
Artikelen als this versus that bijvoorbeeld. Vergelijk producten met elkaar en vertel waarom jou keuze voor de ene gaat.

5. Interview
Houd een interview met iemand uit jou niche en deel dit interview in een blog.

6. Recensie
Recensie oftewel review!

7. Behind the scenes
Deel een blog waarin je bijvoorbeeld je dag laat zien of een bepaald moment. Leuk om te maken en bezoekers vinden het leuk om een kijkje achter de schermen te zien.

8. Lijstjes
Lijstjes zijn de meest opgeslagen artikelen door bezoekers! Deel bijvoorbeeld je favoriete vakanties of je favoriete producten.

Welk soort artikel ga jij schrijven?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.