7x herkenbare dingen als het buiten warm is!

outfit normandie my jewellery

Je hebt vast wel eens van die momenten dat je denkt ‘Ooh dit is echt typisch door dit moment of deze gebeurtenis’. Als het buiten warm is zijn er ook een aantal hele herkenbare dingen waar je bij het lezen vast denkt ‘Ja dat herken ik ook!’. Benieuwd naar deze 7x herkenbare dingen als het buiten warm is?

In of bij welke herkenbare punten herken jij je het meest? Natte oksels, een rood hoofd, even een koude douche nemen, misschien herken je het allemaal wel! Welke situatie komt jou het bekendst voor bij warme temperaturen?

Herkenbare dingen bij warme temperaturen

 1. Heel erg zweten.
  Ja dat kennen we allemaal, maar het gebruik van een goede deodorant wil al heel wat helpen om minder te zweten!

 2. Een rood hoofd.
  Dit heb ik dus best wel vaak en heel erg als het warm is. Zelfs als het niet heel warm is maar ik die dag heb gewerkt in 7 graden en vervolgens buiten kom waar het bijna 20 graden is. Tja dan loopt mijn hoofd bijna automatisch rood aan!

 3. Wat trek je aan die dag?
  Ik vind kleding kiezen dus echt een ramp, of het nu winter of zomer is ik weet nooit wat ik aan moet trekken die dag.

 4. Gelijk een raam open zetten in de auto.
  Dit doe ik echt als eerste als ik in de auto ben gestapt. Gelijk dat raam open voor een lekker subtiel briesje, ja kom maar op!

 5. In de zon in slaap vallen
  Auww! Ja dit is mij zeker wel eens overkomen, voordat ik ziek werd. Ik had het ook altijd koud en in de zon liggen deed mij dan een beetje goed aangezien ik het dan warm kreeg. Maar ja, dat je daarna helemaal rood bent door de zon, niet echt prettig! Een goede after sun scheelt dan wel een stuk.

 6. Een koude douche nemen
  Als het zo warm is, vind ik het heerlijk om gewoon even onder een koude douche te staan om iets af te koelen. Moet eerlijk bekennen dat ik daarna weer even normaal functioneer.

 7. Het openbaar vervoer horror
  Toen ik nog op school zat en met het openbaar vervoer naar school ging (want meer dan 20 kilometer fietsen) ging ik bewust (echt heel bewust!) met die warme temperaturen op de fiets naar school. Helemaal uitgeteld als ik aan kwam, maar ik had het niet warm of zweten niet zo erg als dat ik met het openbaar vervoer zou gaan. Dit hitte was niet te doen en een tochtje op de fiets was dan nog zo slecht niet.

Wat is voor jou heel herkenbaar als het buiten warm is?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “7x herkenbare dingen als het buiten warm is!

 1. Ik herken de koude douche en het verbranden heel erg, vorig jaar in Cuba zo ontzettend verbrand door niet te smeren met zonnebrand ik doe met het warme weer nooit het raam open. Blij met de airco in de auto

 2. Twee flessen met water gevuld en eromheen aluminiumfolie en dan in de vriezer doen zodat je de volgende dag ijskoud water hebt.
  Als je thuis blijft dan telkens meteen als er een fles leeg is dit herhalen…..

Comments are closed.