6x Zomere nagellak van Essence the gel – Kruidvat!

6x Zomere nagellak van Essence the gel

Van Kruidvat kreeg ik een mailtje dat mijn punten gingen verlopen dus ging ik snel naar het dichtstbijzijnde Kruidvat filiaal en scoorde ik van mijn punten 6x zomerse nagellak van Essence the gel. Super leuk als je van je gespaarde punten eens iets kunt kopen en al helemaal leuk als dit ook nog eens mijn nagellak collectie uitbreid. Ik laat je 6x zomerse nagellak van Essence the gel zien die ik uitkoos en laat je ook gelijk kennis maken van 3 nieuwe lakjes van the gel collectie.

In mijn nagellakrek staan onderhand al zo onwijs veel nagellakjes, dat het soms even puzzelen is of ik het nagellakje al heb of niet. Van Essence the gel weet ik het eigenlijk allemaal wel uit mijn hoofd wat toch best knap is als je al 308 verschillende nagellak hebt. Dus nu heb ik 314 verschillende en je raad al dat het steeds lastiger wordt. Ook de nagellak rekken begin vol te worden en moet ik een keuze maken wel nagellak er op de rekken kunnen staan. Omdat ik wel als doel heb om niet al te lang meer thuis te wonen vind ik het zonde om nog een aantal rekken te kopen en op te hangen. Maar nu iets over de 6x zomerse nagellak van Essence the gel.

Essence the gel

6x Zomere nagellak van Essence the gel
Essence heeft zoveel verschillende nagellak dat je het vast niet verbaasd dat ik van Essence de meeste nagellak op mijn rekken heb staan. Ik koos 6 nieuwe lakjes uit bij het Kruidvat filiaal en ruilde ze om voor mijn punten. Voor 1 Essence the gel nagellak moet je 175 punten in wisselen.

6x Zomere nagellak van Essence the gel
89 hi, pink panther!
Deze vrolijke roze kleur is net iets feller dan de roze kleuren die ik al heb. Een hele mooie aanvulling want deze vind ik erg zomers. Hij is wel erg dun vergeleken met de andere nagellak.

6x Zomere nagellak van Essence the gel
101 crashed the party?!
Deze doorzichtige glitter nagellak vond ik ook erg leuk en ging dus mee in het mandje. Omdat het lakje er iets grijzer uitziet had ik verwacht dat het misschien ook grijs op je nagels zou uit zien, maar helaas. Desalniettemin vind ik het wel een erg leuk lakje en heb ik nu ook een doorzichtig glitter lakje.

6x Zomere nagellak van Essence the gel
110 pure-fection
Deze licht roze-oranje kleur is perfect als je nagellak wilt dragen die niet zo opvallend is. Je zou haast niet zeggen dat je nagellak draagt en daarom perfect voor beroepen waarbij het niet gewenst is opvallende nagellak te dragen.

6x Zomere nagellak van Essence the gel
111 rainbow with sparkles
Deze licht roze glitter lak is eigenlijk hetzelfde als de grijze glitter lak, alleen heeft deze een roze ondertoon. Ook heeft het iets meer opvallende gekleurde glitters wat ik persoonlijk erg mooi vind in de zomer.

6x Zomere nagellak van Essence the gel
112 flamingold
Deze nagellak sprong er in het schrap gelijk uit, deze moest dus zeker mee in mijn mandje! De bruin gouden (een beetje brons) kleur vind ik erg mooi! Na 1 lakje is het al dekkend genoeg en heb je prachtige opvallende nagels.

6x Zomere nagellak van Essence the gel
113 fairytale gone pink
Deze heftige roze kleur is een stuk opvallender en donkerder dan de roze kleur die ik hierboven liet zien. Houd je van zeer opvallend en donker roze dan is dit lakje helemaal iets voor jou!

Een prachtige aanvulling

Deze 6 nagellakjes zijn een prachtige aanvulling op de lakjes die ik al heb. Daarbij vind ik het kwastje van de Essence the gel nagellak ook erg fijn omdat hij net iets breder is en je maar 2x lang je nagel hoeft te gaan om de nagellak op je nagel te hebben. Ook iets het kwastje iets half rond zodat je zonder echt te knoeien goed langs de nagelriem kunt gaan en de nagellak er perfect op hebt zitten.
Ik ben fan, maar dat had je vast al wel gemerkt. Nu ben ik wel heel erg benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van deze nagellakjes en welke zou jij gekozen hebben?

Vraag aan jou: Welke nagellak vind jij perfect voor de zomer?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “6x Zomere nagellak van Essence the gel – Kruidvat!

  1. Mooie kleuren! Ik wist helemaal niet dat je punten kunnen verlopen.. dat is eigenlijk toch raar!

    1. Dankje! Ja de punten tot 2011 verliepen stond in hun mail. Maar de punten zijn nu op, haha.
      Inderdaad wel apart dat het kan verlopen, zeker omdat je voor sommige items onwijs veel punten nodig hebt!

Comments are closed.