6 redenen om Moodies menstruatie ondergoed te dragen!

moodies menstruatie ondergoed

Voor wie mij op Instagram volgt heeft al kunnen zien dat ik een post deelde over de Moodies menstruatie ondergoed. Wat is er zo bijzonder aan dit merk? Ik geef je 6 redenen om Moodies menstruatie ondergoed te dragen!

Ben jij al bekend met menstruatie ondergoed? Zelf gebruik ik nu al een paar maanden menstruatie ondergoed en ik zou niet anders meer willen! Het geeft je zoveel vrijheid, zelfvertrouwen en is op lange termijn ook nog eens beter voor je portemonnee. Maar wat is menstruatieondergoed nou precies en waarom zou je juist Moodies moeten uitproberen?

De 6 redenen om Moodies menstruatie ondergoed te dragen!

Reden 1: Het vervangt maandverband en tampons!
Dit is voor mij de grootste reden om te kiezen voor menstruatie ondergoed.

Reden 2: Voel je weer comfortabel!
De tijd dat je thuis moet blijven omdat je de deur niet uit durft is voorbij! Met menstruatie ondergoed ben je tot wel 10 uur (maar vaker nog veel langer, geheel afhankelijk hoe zwaar je menstruatie is) beschermt. Je hoeft niet meer na te denken over het mee nemen van maandverband of tampons. Ga de deur uit zonder maar iets te hoeven mee slepen!

Reden 3: Goedkoper op langer termijn!
Wist je dat je met een menstruatie broekje wel 3 jaar kunt doen? Tel maar eens even op hoeveel maandverband en/of tampons dat bespaart!
moodies

Reden 4: Beter voor de planeet.
Voortbordurend op reden 3 is dat je geen afval meer hebt door menstruatie ondergoed en het daardoor beter is voor de planeet. Tel maar eens op hoeveel plastic dit scheelt!

Reden 5: Moodies zijn beschikbaar tot 3XL!
Iets waar Moodies zich vooral in onderscheid zijn de beschikbare maten. Want er is voor elke maat een broekje en dat is vrij uitzonderlijk! De maten bij Moodies gaan tot 3XL!

Reden 6: Super makkelijk om te gebruiken.
Was ze voor gebruik (op max 30 graden), laat goed drogen en volgens zijn ze klaar om te gebruiken. Na gebruik spoel je ze uit met koud of lauw water. Daarna kun je ze wassen op maximaal 30 graden, gebruik hierbij geen wasverzachter en doe ze niet in de droger.
menstruatie ondergoed

Waarom ik heb gekozen voor Moodies?


Uiteraard vanwege de bovenstaande redenen dat ik heb gekozen voor Moodies! Waar Moodies zich ook mee onderscheid zijn de modellen! Ga je voor basic of kies je voor een mooi broekje met kant? Ze maar maar liefst 12 keuze mogelijkheden! En daarnaast kun je kiezen tussen light, moderate, moderate-heavy, heavy en heavy-overnight als het aankomt op absorptie!
Zelf heb ik gekozen voor de Classic brief lace in een beige kleur. Dit broekje vangt tot 4 tampons op (heavy).
Ondanks dat ik zelf niet vaak kant draag, omdat dit mijn huid irriteert, is deze van Moodies ontzettend zacht! Ik ben helemaal happy in mijn Moodies!

Wil je nou ook een Moodies uitproberen? Dan heb ik een toffe korting voor je! Met de kortingscode Ca15 krijg je 15% korting op je bestelling. De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere kortingen en is te gebruiken tot 23 oktober 2022.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.