6 jaar bloggen | Wat ik heb geleerd + winactie!

minimaliseren

Laatst keek ik in mijn agenda en kwam ik erachter dat het alweer 6 jaar geleden is dat ik ben begonnen met bloggen. Op 3 februari 2013 was de start van een eigen platform waar ik mijn gedachtenspinsel online kon plaatsen. Waar het begon met vooral Do it yourself knutsels groeide het al snel uit naar persoonlijke artikelen en daarna naar nog veel meer onderwerpen die ik interessant vind. En ik heb een leuke winactie voor jullie want bij een feestje hoort natuurlijk een cadeautje!

Dat de tijd snel ging had ik onderhand al wel door. Mensen echt, ik wordt bijna 26 en dat betekend dat de 30 al aardig in de beurt komt. Een jaar is zo voorbij en het idee dat ik alweer 6 jaar doe wat ik leuk vind is echt zo fijn! En in die 6 jaar dat ik mijn eigen plekje op het internet heb, heb ik ook erg veel geleerd. Tijd voor een kleine terugblik!

Wat ik heb geleerd van 6 jaar bloggen?

Ooit (6 jaar geleden) begon in mijn blog als Lifebyme op het platform Blogger. Daar plaatste ik ongeveer 1 keer per week een blog waarin ik liet zien wat ik had geknutseld. Van broeken bleken tot het maken van pizzarolletjes. Als het maar ‘zelfgemaakt’ was. Maar al snel kwamen ook de persoonlijke artikelen had ik zo’n handje vol bezoekers. Nee die eerste maanden keken echt alleen vrienden en kennissen mijn blog. Maar toen ik overstapte op WordPress en eerst op het gratis gedeelte ging bloggen kwamen de bezoekers al snel. Van 40 tot 80 bezoekers per dag werd ik al een heel stuk gemotiveerder al was mijn motivatie voornamelijk om mijn gedachten van het negatieve af te leiden. Ik was namelijk niet begonnen met bloggen om super groot te worden of om mega veel bezoekers te hebben. Mijn depressie overwinnen was mijn hoofddoel en ergens wilde ik bevestiging in wat ik kon/kan en ergens goed in worden.

Waar de passie het overnam

Het duurde geestelijk erg lang voordat ik over mijn negatieve gedachten heen was. Maar met de positieve kant van mezelf was het ook tijd om mijn blog nieuw leven in te blazen. Een nieuwe naam, een nieuwe start en mezelf volop ontdekken. LiefsCarolien werd op 29 september 2015 aangevraagd en was op 1 oktober echt live. Vanaf toen is het erg snel gegaan, omdat ik besloot om te bloggen over wat ik leuk vind en wat mij bezig houdt. Niet meer anderen te laten bepalen wat goed voor mij is of waarover ik zou moeten schrijven. Ik als persoon past al niet in een bepaald hoekje en dat wil ik met mijn blog ook niet (mijn blog is een weerspiegeling van wie ik ben). Op de dag dat ik mijn blog begon had ik nooit gedacht dat ik het zo lang zou doen en dat ik er misschien binnenkort wel mijn bedrijf van ga maken. En daarom wil ik jou als bezoeker bedanken, zonder jou had ik immers nooit zover gekomen en misschien zelfs mijn depressie niet overwonnen.

Mijn cadeautje voor jullie | winactie


Daarom tijd voor een cadeautje!

Ik wil 1 van jullie blij maken met een leuk pakketje gevuld met een aantal producten die ik zelf altijd graag gebruik en die je ook op mijn website zou kunnen aantreffen. Je raad het al, ik ga niet verklappen wat het precies is, een verrassing is een verrassing en je krijgt het pas te zien als je het open maakt.

Wat zijn de voorwaarden voor deze winactie?
– Laat in een reactie weten dat je mee doet (met een geldig emailadres)
– Volg mij op Pinterest en Instagram
– Deel deze winactie op één van je social media kanalen en tag mij hierin.

De winactie loopt tot 8 maart 2019 waarna ik de winnaar een mailtje stuur. En let goed op mijn Instagram kanaal want daar zal ik binnenkort ook een extra winactie houden i.v.m. mijn 6 jarig jubileum .

Hoelang volg jij LiefsCarolien al?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

6 thoughts on “6 jaar bloggen | Wat ik heb geleerd + winactie!

 1. Van harte gefrgefelicit met je blog verjaardag
  Ik lees héél graag je goede, mooie en persoonlijke artikelen…
  Graag doe ik mee met deze leuke winactie.
  Leuk want ik hou van verrassingen

  Bl: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Instagram.: @chuckh1012

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Em.: dots_223@hotmail.com

  Een fijne dag

 2. Wat een fijne winactie Carolien! Ik volg je al een aantal jaar inmiddels en vind het geweldig dat je je blog gebruikt als uitlaatklep ivm je depressie. Ik lees vooral blogs om mijn gedachten te verzetten dus dat werkt gelijkaardig :). Groetjes! Ik heb gerepost op mijn FB btw

 3. Van harte gefeliciteerd! Verrassingen daar hou ik van, dus ik loot graag mee. Heb alleen geen IG…

 4. Gefeliciteerd met je 6 jarig blog bestaan. Wat een tijd alweer.
  Ik weet niet exact hoe lang ik je nu volg. denk 2/2,5 jaar?
  Graag doe ik mee aan je actie en volg je ook op Instagram & Pinterest.

 5. Gefeliciteerd met je blog verjaardag….
  Je schrijft mooie en zeer goede artikelen die persoonlijk zijn maar ook reviews, shoplogs etc..
  Ga zo door…..
  Em.: dots_223@hotmail.com
  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Insta.: @chucky1012

  Een fijn weekend 🙂

Comments are closed.