5x Zomerse kleuren – Essence

zomerse kleuren

Hoogtijd om de laatste zomerse kleuren nagellak met jullie te delen. De zomer is nu echt voorbij, en de koudere dagen nemen de overhand. Omdat ik het zonde vind om deze leuke en mooie kleuren niet met jullie te delen, heb ik ze gebundeld in één artikel. Daarom kun je nu genieten van 5 zomerse kleuren nagellak van Essence. Welke kleur is jou favoriet?

5 Zomerse kleuren nagellak

De kleuren die ik in dit artikel laat zien, heb ik voor de zomer al gekocht. Omdat ik in de zomer weinig tijd heb gehad om deze kleuren met jullie te delen, bundel ik ze nu in dit artikel. Het zijn allemaal verschillende kleuren, en toch allemaal zomers. Benieuwd welke nagellak ik allemaal laat zien?

54 Dream on


 photo _DSC6671_zpsluae6egf.jpg
Deze gebroken wit/ mega licht roze kleur is prachtig voor de zomerse dagen. Niet alleen dat, je kan er ook nog eens erg leuke nailarts mee maken. De kleur is makkelijk te combineren bij elke outfit. Door de lichte kleur zien je nagels er fris uit. Deze kleur heeft 2 laagjes nodig om volledig dekkend te zijn. De nagellak droogt over het algemeen redelijk snel.

49 Turn the lights on!
 photo _DSC5521_zpstfbjf6ke.jpg
Deze soft metallic blauwe kleur is niet alleen best wel schattig, ook is hij erg stoer. De glans die in de nagellak zit verwerkt door de metallic komt goed tot zijn recht. Zelf houd ik heel erg van metallic kleuren en dit is dan voor mij ook een ideale kleur om tijdens warme dagen te dragen. De nagellak is met 2 laagjes volledig dekkend, en droogt over het algemeen redelijk snel op.

02 Bubble gum
 photo _DSC6234_zpsnzaes8uh.jpg
Dan een hele leuke jelly kleur. Het doet me persoonlijk denken aan ‘Kiesel’ wat een soort warme gelatine is. Je kunt het ook vergelijken met de gelei van aardbeienjam of fruitvlaai. Er zitten hele subtiele glitters in de nagellak verwerkt. Zoals je wel kunt raden met jelly kleuren zal deze nooit volledig dekkend zijn, maar dat heeft deze kleur ook niet nodig. Bij zo’n 3 laagjes vind ik de kleur voldoende aanwezig, en ben ik dan ook tevreden. De nagellak droogt redelijk snel op.

12 Manderine bay
 photo _DSC6688_zps47ncnn7w.jpg
Dan een lief roze kleurtje, als ik deze manderine bay mag omschrijven. Ook deze kleur vind ik echt heel leuk voor de zomer of lente. Deze kleur is makkelijk te combineren met outfits en accessoires. Met 2 laagjes is de nagellak dekkend, en ook deze kleur droogt redelijk snel op.

66 Shade of happiness
 photo _DSC6681_zpsrjyafxpo.jpg
Dan misschien wel het opvallendste kleurtje tussen deze 5. Deze licht oranje kleur straalt inderdaad een hoop ‘happiness’ uit. Wie wordt hier nu niet vrolijk van. Leuke kleur voor Koningsdag, of gewoon op een lente of zomer dag. Deze kleur heeft niet veel nodig om tot zijn recht te komen. Met 2 laagjes is deze kleur dekkend, en ook deze kleur droogt redelijk snel op.

Ik zou geen keuze kunnen maken tussen deze kleuren, ik vind ze allemaal even leuk op zijn eigen manier. De roze kleur (manderine bay) is misschien wel een kleur die ik sneller en vaker zou pakken als de andere kleuren. Dit is puur omdat ik veel roze kleuren nagellak heb, en ook draag.

Vraag: Welke van deze 5 kleuren vind jij het leukst?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

5 thoughts on “5x Zomerse kleuren – Essence

Comments are closed.