5x mooiste eiken tafels

Industriële tafel Dublin. 5x mooiste eiken tafels, eiken tafels, tafels99

Eiken tafels vind ik oprecht echt hele mooie tafels en ik zie mezelf ook echt een eiken tafel kopen als ik eenmaal op mezelf ga. Ik heb zo mijn voorkeuren en deel daarom mijn 5x mooiste eiken tafels op dit moment. Wat meubels betreft heb ik een nogal dure smaak maar dromen mag toch? En ik ben ook heel erg benieuwd welke tafel jij het mooiste vind!

Ondanks dat ik een appartement zou willen, wil ik wel graag een mooie grote eettafel zodat ik daar aan kan werken voor mijn blog. Gasten kan ontvangen en gezellig iets kan drinken en natuurlijk kan eten met veel mensen! Een Eiken tafel die lang is en genoeg ruimte heeft om te zitten zonder last te hebben van de poten is dan echt een must.

5x mooiste eiken tafels

Ik zag een 5 tal tafels waar mijn hart sneller van ging kloppen, goed teken toch? In ieder geval een leuk moment om inspiratie op te doen voor mijn eigen huis en een schatting te kunnen maken hoeveel ik moet sparen om bepaalde meubels en apparaten te kunnen kopen. Van welke tafels mijn hart sneller ging kloppen? Deze…

boomstamtafel birmingham, 5x mooiste eiken tafels, eiken tafel
Boomstamtafel Birmingham
Dit is een prachtige maar ook robuuste tafel waarvan het onderstel in zwart gepoedercoat staal komt en het blad 5cm dik eiken blad heeft. De originele contouren van de boomstam zijn behouden en daarom was dit ook echt liefde op het eerste gezicht. Als je mij kent, ik ben dol op het bos en alles wat maar een beetje weg heeft van het bos en die rust is voor mij echt een perfecte combi! Wat ik ook erg tof vind is dat elke tafel uniek is door de originele contouren. De combinatie van de stoere industriële poten vind ik erg tof!

koostertafel aberdeen, eiken tafel, 5x mooiste eiken tafels,
Kloostertafel Aberdeen
Wauw! Deze grove eikenhouten tafel heeft een onwijs stoere uitstraling. Het karakter van de boom is nog steeds zichtbaar wat ik erg mooi vind. Door zijn unieke uitstraling en zijn eigen kenmerken heeft deze tafel voor mij zeker een aantal goede pluspunten. Het blad is ook 5 centimeter dik en de houten poten hebben een kruis.

Industriële tafel Dublin. 5x mooiste eiken tafels, eiken tafels, tafels99
Industriële tafel Dublin
Ik werd op slag verliefd op het onderstel. Dit vind ik echt super handig, zeker als je rondom de hele tafel stoelen wilt neerzetten. Zo heeft niemand last van de poten. Deze stoere tafel met metalen onderstel en een 4 centimeter dik rustiek blad vind ik erg uniek. Dit is misschien wel de mooiste tafel van alle 5 (oeps!).

Boomstamtafel Aix, 5x mooiste eiken tafels, eiken tafel
Boomstamtafel Aix
Had ik al gezegd dat mijn oog vooral viel op de boomstam tafels? Deze is ook echt een pareltje. De unieke vorm en de contouren van de boom zijn behouden wat het een super stoer uiterlijk geeft. Door het onderstel is dit een perfecte tafel voor kleinere ruimtes daar je er met 4 personen het meest ideaal aan zit. Misschien wel een goede tafel voor mijn appartement die na alle waarschijnlijkheid niet mega veel ruimte zal hebben. Deze eye catcher is dan wel echt heel tof.

Industriële tafel Manchester, 5x mooiste eiken tafels, eiken tafel
Industriële tafel Manchester
Is het je opgevallen dat ik best wel een aantal industriële tafels heb gekozen? Dit is ook echt weer een toffe tafel hoor! De u vormige poten en het massief eiken tafelblad geven een stoer uiterlijk en is een echte blikvanger. Zie je het voor je, een grijze vloer met een witte muur en daarbij deze tafel? Niet, ik weet bijna zeker dat hij echt opvalt!

Ik merk het al, het wordt echt heel moeilijk om straks een tafel uit te kunnen kiezen. Gelukkig heb ik nog even (uuhm, datum onbekend!).

Alle tafels die ik hierboven heb gevonden zijn van tafels99. Neem dan ook zeker een kijkje op deze website want ze hebben echt prachtige tafels.

Welke eiken tafel vind jij het mooist?

  • Dit artikel is geschreven in samenwerking met een bedrijf en/of merk.
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “5x mooiste eiken tafels

Comments are closed.