5x decubal handcreme
Anders

5x Decubal handcreme & lippenbalsem winactie!

Winactie tijd! Het is bijna December, en vandaag trap ik af met een hele leuke winactie waarbij maar liefst 5 mensen een Decubal pakket kunnen winnen! Een korte winactie, want je kunt kans maken tot zaterdag 3 december aanstaande! Kijk je mee naar wat je kunt winnen, en wat je daarvoor moet doen?

Al een aantal keren heb ik samengewerkt met Decubal, waarbij ik zowel de handcreme als lippenbalsem heb uitgetest. Omdat ik zelf erg tevreden ben over deze producten, bood Decubal mij aan om een pakketje van beide producten weg te geven. En niet aan 1 persoon, maar aan maar liefst 5 personen die mijn blog volgen!

5x Decubal handcreme & Lippenbalsem

5x decubal handcreme
Hoe maak je nou kans op dit leuke setje?
Dat is heel simpel! Laat in een reactie hieronder achter waarom jij dit pakketje zou moeten winnen. En wat je doet om je handen en lippen te verzorgen deze winter. Daarnaast kun je me volgen op pinterest, en twitter of Facebook. En dat is alles wat je hoeft te doen.

Omdat de winactie loopt tot zaterdag 3 december 12uur, zal ik in dat weekend ook contact opnemen met alle 5 de winnaars. Daarna zal het pakketje zo snel mogelijk bij jullie bezorgd worden.
Alvast heel veel succes!

46 thoughts on “5x Decubal handcreme & lippenbalsem winactie!”

 1. Momenteel gebruik ik enkel een “labellootje” en veeg het restantje dagcrème aan m’n handen, met dit gure weer de kindjes te voet van en naar school brengen, beetje extra verzorging zou geen overbodige luxe zijn…

  1. Heel veel succes tijdens deze winactie. En nu met de koud je handen en lippen (en uiteraard je huid) goed verzorgen hoor!

 2. Heeerlijk! Onmisbaar tijdens de winterperiode!
  Ik doe graag mee!
  Groetje Ilsiee

 3. Ik heb ontzettend veel last van droge handen en in de koude winterdagen nog meer natuurlijk , zere lippen vind ik ook niet fijn! Dus dit pakketje zou wel een oplossing zijn 😀

 4. Ik doe graag mee! Voor mijn lippen gebruik ik altijd balsem. Maar dat helpt niet altijd.En voor mijn droge handen gebuikt ik meestal vaseline. Maar dat is zo vettig en trekt niet snel in. Daarom wil ik deze producten wel eens uitproberen. Heel graag!!!!

 5. ooooh heerlijk dit heb je nooooit genoeg in de winter
  brrr wat was het net koud met krabben, ik smeer me rot met purol handcreme en labello, zou wel iets anders willen proberen 😉 ohja en vooral niet aan lip velletjes trekken dan wordt het alleen maar erger..

  Fijne dag!

 6. Ik gebruik zo nu en dan een speciale scrub voor mijn handen en lippen.
  Alles voelt nu veel droger en trekkeriger.
  Ik loot graag mee en volg je ook op Facebook,twitter & Pinterest.

 7. Met veel plezier waag ik mijn kans voor deze schitterende actie! Ideaal, gezien de winterperiode altijd een harde noot om kraken zijn voor mijn handen en voeten, met pijnlijke barstjes tot gevolg. Ik geef ze vaak eens een zalfbadje, maar had graag deze topproducten ontdekt.

 8. Ik smeer iedere dag mijn handen in met eucerin. Mijn lippen smeer ik soms in met vaseline.

 9. Wat hebben jullie weer een leuke actie, bij deze geef ik meteen een reactie, om kans te maken op deze geweldige prijs, die nog beter is als mijn favoriete chocoladeijs. Deze prijs tovert een lach op mijn gezicht, vandaar dit gedicht. Ik ga nu heel erg hopen, dat ik deze prijs niet zal mislopen! Mijn lippen en handen zijn altijd zo droog, mijn interesse is echt heel hoog. Nu hopen dat Sint en Piet dit berichtje ziet! PS: ik volg via fb.

 10. Wat leuk…ik ben nog niet bekend met het werk dus doe vooral mee uit nieuwsgierigheid!

  1. Het is een erg leuk merk. Een heel betaalbaar. Ik schreef er een tijdje terug een aantal reviews over. Onder andere deze hand en lippen balsem.

 11. Oh wat leuk! Ik heb standaard een tube handcreme in mijn tas zitten, want onderweg heb ik vaak last van droge handen. Helaas vergeet ik vaak de tube van tas te wisselen als ik een andere meeneem.. Een extra tube zou dus zeker welkom zijn! Vlak voor het slapen gaan smeer ik een dikke laag lippenbalsem, zodat het in de nacht goed kan intrekken 🙂

 12. Wat leuk ik ben kapster, en doordat je dan ontzettend veel in het water zit met je handen .. kan ik het niet bijhouden met goed insmeren, als ik het niet goed bijhoudt of geen goede handcrème gebruik, gaan ze tot bloedend toe open zou deze graag is proberen ❤
  Ik doe graag mee!
  Groetjes anita

 13. ik doe graag mee voor dit pakket dat mijn huid zal beschermen tegen de kou 🙂 Met een tweeling komen mijn handen extra veel in het water dus drogen ze gauw uit. Vandaar dat ik hard duim voor deze verwennerij voor m’n huid.

 14. Ik heb zowel winterhanden als eczeem aan mijn handen. In de winter is het dus zeer slecht gesteld met mijn handen. Heel veel waterbakjes heb ik aan de radiators hangen en hier en daar staan. Dat heeft al behoorlijk effect. Smeren doe ik met allerlei crèmes. Ook af en toe een handmaskertje. Als het echt te erg wordt (kloven, bloeden), gebruik ik “Locobase repair”. Daar zit paraffine in en dat gebruik ik liever niet. Maar goed, als het niet anders kan. Lippen: soms een beschermingsproduct van Weleda. Maar dat gaat op zich redelijk goed.

 15. Ik doe graag mee. Ik heb zulke droge handen..echt niks helpt. Nu smeer ik vaseline in..in de avond. Ook niet ideaal…maar tja..ik moet wat. En voor mijn lippen gebruik ik al enige tijd eos… echt superrrr

 16. Ik gebruik op dit moment lippenbalsem van aloe Vera en mijn handen smeer ik in met gewone lotion omdat ik nu geen handcreme heb! Dus dit zou goed van pas komen en kan ik weer schraalloos de winter door hihi

 17. Dat lijkt me lekker, ik hou van handcrème en mijn lief smeert ook wat af! Ik verzorg mijn handen met Balea handcrème (helaas bijna op) en ik gebruik een lekkere lippenbalsem van Burts Bees.

 18. Ik had nooit last van droge schrale lippen .. tot nu dus!! Vind het verrekte vervelend, zeker omdat ik totaal geen idee heb wat ik op mijn lippen moet smeren..
  Mijn handen smeer ik in met een creme die r toevallig staat.. ook niet echt heel doordacht he
  Zou decubal wel eens willen proberen !!
  Ideale winacte voor mij nu dus hahahahaha

  1. Komt echt door het weer. Eerst warm dan ineens koud en zo gaat het steeds heen en weer. Echt niet leuk. Heel veel succes!

 19. als het koud is in de winter krijg ik kloofjes in mijn handen en mijn lippen worden een beetje schilferig.
  Daarom is dat pakketje dus echt wat voor mij.
  duim duim duim, fijne avond en groetjes van Riekie

 20. Handcreme en lippenbalsem gaan er in een rap tempo doorheen, daarom doe ik graag mee. Ik scrub ook nog graag met lush popcorn mmm!

 21. Oh dit wil ik zo graag winnen.Mijn handen en lippen zijn een ramp in de winter. Ik heb al heel veel zalfjes geprobeerd en balsems. Daarom wil ik heel graag winnen. Ik gebruik nu gewoon een creme voor de handen en voor de lippen een balsem. 🙂

 22. Mijn handen zijn erg droog vooral door te vaak de handen te wassen. Ik heb nog geen goede handcrème gevonden. Decubal lijkt mij goed om te proberen. Helaas heb ook ik last in de winter van droge schrale lippen. Vaak pijnlijke scheurtjes.

Comments are closed.