5x bijzondere en opvallende manieren om je bedrijf / blog te promoten!

5x bijzondere en opvallende manieren om je bedrijf / blog te promoten!, mobiele telefoon, telefoon verslaving,

Wil jij je blog of bedrijf op een bijzondere en opvallende manier promoten maar weet je niet zo goed hoe? Dan heb ik hier 5 hele bijzondere en opvallende tips voor jou, zodat mensen jou blog of bedrijf niet meer vergeten. En stiekem wil ik nummer 2 al gaan toepassen voor mijn blog!!

6x bijzondere en opvallende manieren van promoten:

Tegenwoordig kun je op zoveel verschillende manieren je bedrijf of blog onder de aandacht brengen, maar zijn deze bijzondere en opvallende manieren jou wel eens te binnen geschoten? Ik ben niet van de standaard dingen (oke misschien ook een klein beetje) maar vind bijzondere en opvallende dingen die je niet vaak ziet wel een stuk leuker. Zeker als het op mijn blog aan komt. Daarom heb ik hier 6 verschillende bijzondere en vooral opvallende manieren om je blog of bedrijf onder de aandacht te brengen. En dan pakken we het ook goed en groots aan!

1. Een advertentie
Niet zomaar eentje maar denk aan een advertentie in de bioscoop voordat de film begint. Hallo extra bezoekers! Of wat dacht je van een advertentie in een groot magazine of ander tijdschrift. Hier kun je zeker extra bezoekers mee trekken.

2. Auto stickers of magneet
Hier zat ik zelf al een tijdje aan te denken. Zeker een magneet stickers is het overwegen waard want die kun je altijd op een andere auto plakken als je van auto wisselt. Hij moet dan wel lekker opvallend en passen bij de auto kleur zodat iedereen denkt ‘Hé dat is interessant!’. En zo heel erg duur is het ook niet.

3. Opvallende bedrijfskleding
Oke ik weet het, als blogger werkt je hoogstwaarschijnlijk alleen maar dat hoeft je er nog niet door tegen te houden om hele leuke en vooral opvallende bedrijfskleding te dragen. Kies dan wel voor een goed leesbaar lettertype (bijvoorbeeld op je rug) waar het logo goed op te zien is zodat het toch reclame. Ontwerp iets wat bij je past, wat bij je bedrijf past en wat lekker opvallend en herkenbaar kan zijn voor mensen.

4. Vlaggen!
Je kunt het natuurlijk nog groter aan pakken en kiezen voor een vlag. Je ziet wel eens vlaggen hangen bij mensen in de tuin die lekker opvallen (bijvoorbeeld de Friese vlag die ook erg mooi en opvallend is!). Bedenk dan even jou logo of slogan op zo’n vlag, hoe gaaf is dat!

5. Spandoek
Heb je geen vlaggen mast maar wil je het ook groots aanpakken, dan is een spandoek wellicht iets voor jou. Deze kun je ook in de tuin zetten maar je kunt ook een ruimte huren waar je de spandoek kunt laten ophangen. Kies dan wel een strategische plek zodat het spandoek ook vaak bekeken wordt.

Mocht je op zoek zijn naar iets speciaals, dan kan ik je zeker aanraden om eens een kijkje te nemen bij DVC . Zij zijn namelijk gespecialiseerd in vlaggen en andere bijzondere promotiematerialen. Voor bloggers maar ook voor andere ondernemers!

Welke van deze bijzondere en opvallende promotie middelen zou jij overwegen?

  • Dit artikel is geschreven in samenwerking met een bedrijf en/of merk.
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “5x bijzondere en opvallende manieren om je bedrijf / blog te promoten!

  1. Zeer goede en hele fijne tips om meer bekendheid aan een blog te kunnen geven die bloggers hebben….
    Hier zullen ze zoveel aan hebben….

    Een hele fijne en mooie dag 😉

Comments are closed.