4x nieuwe stickerboeken van Action! (bullet journal tip!!)

nieuwe stickerboeken van Action

Misschien heb je ze al zien liggen tussen de notitieboekjes? Action heeft namelijk weer nieuwe stickerboeken en ik nam ze alle 4 mee als echte bullet journal fan. Het zijn iets grotere boekjes die je van Action gewend was want hier zit maar liefst ongeveer 700 stickers in die echt perfect zijn voor in je bullet journal of planner!

Voor mijn bullet journal gebruik ik heel graag stickers, het oogt net iets mooier en cleaner en het is ook nog vele malen minder werk dan als ik alles moet gaan tekenen. Daarbij brengt het ook gelijk de nodige kleur in je boekje wat soms tot een verrassend effect kan leiden.

Boekje 1: Yay stickers

Dit is absoluut het vrolijkste boekje van allemaal met zijn opvallende kleuren. De kleuren die voorop zijn gebruikt komen ook allemaal terug in dit stickerboek. Van vrolijke plaatjes tot hartjes en sterren cijfers, tot de dagen van de week en to do stickers. Wat ik ook erg tof vind zijn de vrolijke banner stickers die 12 cm breed zijn en verschillende diktes hebben. Dit is absoluut het vrolijkste stickerboekje van deze 4 die nu zijn uitgebracht!

Boekje 2: Planner stickers

Dan de donkerblauwe met zilveren stickerboek. Deze wilde ik eerst laten liggen vanwege de donkere kleuren, maar bedacht me daarna dat deze stickers perfect zijn voor het bullet journal van November die ik wil gaan maken (want ja, ik heb mijn thema’s voor dit jaar vastgelegd!). De donkere kleuren passen perfect bij de herfst en winter en zijn zowel strak als sierlijk. Daardoor kun je ze voor veel thema’s perfect gebruiken. Favoriete pagina is zeker de zilveren teksten als ‘Hey you’ ‘Dream big’ ‘love shopping’ ‘weekend vibes’ en nog veel meer. Dit soort zilveren en holografische stickers vind ik altijd erg tof! In dit boekje zitten maar liefst 900 stickers wat toch een verschil is met de andere boekjes.
stickers action

Boekje 3: Give me stickers please

De meeste schattigste en vooral heel meisjes achtige stickerboek met voornamelijk roze stickers maar ook met een soort zilveren en holografische stickers. Naast de roze kleuren komt er ook heel af en toe een zachte paarse kleur voor die ik ook erg mooi vind. Vooral de variatie aan verschillende zachte kleuren en stickers groten vind ik erg fijn. En het lettertype op de stickers met tekst vind ik ook erg tof!

Boekje 4: Stickers

Dan alweer het laatste boekje waarbij mijn oog gelijk viel op het wiskunde schrift achtige voorkant. Ik geef eerlijk toe dat dit stickerboek als eerste in mijn mandje belanden. Het lettertype van deze tekst stickers vind ik echt prachtig en ook mooi duidelijk ondanks dat je nog het idee krijgt dat je het zelf geschreven kunt hebben! Ook de kleuren combinaties van licht roze, licht en donker grijs, zwart en wit passen perfect bij elkaar en in dit boekje zitten maar liefst ongeveer 900 stickers (wat fors meer is dan de andere boekjes!). Dit boekje is ronduit mijn favoriet van deze 4 boekjes vanwege de kleuren en het lettertype.

Deze stickerboeken kosten €0,99 per stuk bij Action waarbij je dus ongeveer 700 stickers krijgt (een stuk meer dan de andere boekjes!!) Elke blaadje zit er 2 keer in zodat je altijd jou favoriete sticker nog een keer kunt gebruiken!

Heb jij ze al zien liggen bij Action?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “4x nieuwe stickerboeken van Action! (bullet journal tip!!)

Comments are closed.