4 verschillende badkamerstijlen voor jou!

badkamer romance

Zo’n 2 keer per week maak ik vakantiehuisjes schoon, waarbij ik de nodige badkamer stijlen voorbij zie komen. Dat zet mij af en toe aan het dromen. Welke 4 verschillende badkamerstijlen vind ik nou echt tof en jij hoogst waarschijnlijk ook! Benieuwd welke gave badkamers ik heb gevonden?

Laatst kwam ik nog op een idee voor een keuken voor (in mijn dromen) vakantiehuis, dit keer leek het mij leuk om na te denken over een badkamer. Er zijn zoveel badkamerstijlen en daarom laat ik nu 4 verschillende badkamer stijlen zien die je bijna altijd kan toepassen in je huis of vakantiewoning. Benieuwd welke ik heb gekozen?

Badkamer stijlen

Deze badkamerstijlen die ik heb uitgekozen voor dit artikel zijn echt heel erg mooi en hebben ook een bepaalde luxe. Natuurlijk heb je naast deze 4 stijlen die ik benoem ook nog andere soorten badkamers, maar ik ga even van een grote ruimte uit die past bij een vakantiehuis. Droom je even mee?

molare badkamer, badkamer stijlen
De moderne badkamer

Of je nu een grote of kleine badkamer hebt, dat maakt voor de inrichting vrij weinig uit. Heb je weinig ruimte dan kies je voor een douche, heb je iets meer ruimte dan ga je voor een bad. Een moderne badkamer heeft strakke meubels en sanitair. Als ik aan een moderne badkamer denk, denk ik aan Molare.

badkamer romance
De landelijke badkamer
Voor de landelijke badkamer koos ik voor prachtige Romance, waar ik echt heel vrolijk van wordt. De rustgevende uitstraling met luxe elementen is echt prachtig en precies wat ik zou willen in een badkamer. De houten planken in de muur zie ik al helemaal gevuld met mijn Treaclemoon flessen!

forrest badkamer wooning
De industriële badkamer

Niet perse heel erg industrieel maar wel heel erg strak met een retro tegelwerk. De verschillende natuurlijke tinten van de badkamer Forrest maakt het een heel mooi geheel. En dan het ruime ligbad wat centraal staat in deze badkamer. Daar kun je heel wat momenten van genieten!

twin, badkamer stijlen, badkamer twin, wooning
De luxe badkamer

Als ik aan luxe denk, dan denk ik aan een bad en een douche met een mooie grote wastafel. De badkamer Twin vind ik daar een goed voorbeeld van. Het is een kleine maar wel heel erg mooie wellness oase. Plus, je kunt je luxe badkamer zo luxe maken als je zelf wilt. Wat dacht je van een regendouchekop, een sunshower waarmee je je spieren ontspant en zelfs een kleurtje kunt opdoen. Genoeg keuze!

Mijn favoriete badkamer?

Badkamers koop je in verschillende prijsklassen, precies wat jij er voor over hebt! Als ik even niet aan een prijsklasse denk, maar puur wat ik echt mooi en handig vind zou ik gaan voor deze badkamers.
Je kon het natuurlijk al wel een beetje raden, maar zelf zou ik gaan voor de Landelijke badkamer Romance. De witte rustgevende uitstraling met de houten planken aan de muur vind ik echt prachtig. Daarbij is er natuurlijk genoeg ruimte om alle andere beauty producten op te bergen. Maar goed, eerst dat vakantie huis nog hé! Tot die tijd blijft het voor mij bij dromen en ideeën op doen.

Welke badkamer vind jij het mooist?

  • Dit artikel is geschreven in samenwerking met een merk en/of bedrijf.
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “4 verschillende badkamerstijlen voor jou!

Comments are closed.