4 redenen waarom ik niet een perfecte blogger ben.

laatste zomerse dagen

Ik ben echt geen perfecte blogger! Bestaat die eigenlijk wel? Anyway, ik schreef voor mezelf een aantal redenen op waarom ik niet een perfecte blogger ben. Ik zie het als verbeterpunten voor mezelf, waar ik aan kan werken om een nog mooiere blog neer te zetten. 4 redenen waarom ik niet een perfecte blogger ben.

Nogmaals, geen idee of er iets bestaat als een perfecte blogger, dit is puur mijn eigen kijk op mijn eigen blog. Ik zie het echt als verbeterpunten naar mezelf toe, iets wat me motiveert en stimuleert om mezelf continu te blijven verbeteren!

Waarom ik niet een perfecte blogger ben:

Laten we dan ook maar gelijk starten met de verbeterpunten voor mijn blog. Misschien zie jij dat anders, dat kan!

 1. Spellingsfouten in artikelen.
  Ooh ja, die zijn er! Ik ben ook maar een mensen, maak ook fouten. Ook al lees ik de artikelen een keer door nadat ik ze geschreven heb, toch zullen er foutjes aan mij voorbij schieten.

 2. Geen 1000 woorden artikelen.
  Ook iets wat maar heel zelden lukt. Het schrijven van 1000 woorden artikelen gebeurt mij niet zo vaak, tenzij het een persoonlijk artikel is. Hoeft van mij ook niet, want ik lees heel eerlijk gezegd ook liever de korte blogs/artikelen dan en een hele lange.

 3. Last van uitstel gedrag!
  Ooh ja, dit is echt heel erg herkenbaar. En heb je misschien ook wel gemerkt de afgelopen weken. Maar heel zelden lukt het mij momenteel om echt vooruit te werken want soms resulteert in geen artikel die dag. Daarnaast ben ik momenteel ook erg slecht met mijn inspiratie en weet ik af en toe niet waarover ik moet schrijven.

 4. Geen perfecte foto’s.
  Nope, geen mooie flatlays van mij of helemaal tot in de detail toe scherp. Begrijp mij niet verkeerd, ik doe echt wel moeite met het maken van foto’s! Maar op de een of andere manier is het bij mij nooit zo mooi als bij anderen. Iets met het gras is groener bij de buren?

Ik ben ook maar een mens!


Net zoals ieder mens op deze aardbol maak ook ik fouten. Nee ik ben alles behalve perfect, dat is maar goed ook! Ik heb een hele lange tijd een fase gehad waarin ik veel té perfectionistisch was, dat brak mij op. Dat ik combinatie met faalangst is geen goede combi kan ik je vertellen! Door aan mezelf toe te geven dat het allemaal niet té perfect hoeft en dat ook ik fouten mag maken. Dat was echt een eye opener kan ik je vertellen.
Vind je me niet leuk, ook prima. Lees je mijn blogs niet, ook prima. Neemt niet weg dat ik wel graag zou willen dat je het leuk zou vinden (of mij leuk zou vinden), want wie heeft dat niet. Maar het is zeker niet meer iets wat de overhand heeft. Allemaal even goede vrienden!

Schrijf jij ook blogs? Dan ben ik eigenlijk wel benieuwd wat jij hierop zou antwoorden; waarom ben jij geen perfecte blogger?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “4 redenen waarom ik niet een perfecte blogger ben.

 1. Ach dat geeft helemaal niets.
  Anderen hebben veel te snel commentaar.
  Ze moeten eerst naar hun zelf kijken.
  Ik heb ook een blog maar schrijf er allang niets meer op.
  Het was ook niet perfect.
  Nou het was voor mij maar een hobby…..
  Ga zo door want jij hebt een leuk blog….

  Een fijne dag en mooi weekend 😉

 2. Mijn blogs zijn ook niet perfect, maar wel heel persoonlijk en typisch mij. Dat vind ik eigenlijk het belangrijkste 🙂

Comments are closed.