3x Essence – The Metals

The Metals
Al een tijdje heeft Essence een nieuwe serie met nagellak op de markt. Namelijk de ‘The metals’ in de I love trends serie. De naam zegt het al, een metaal look moeten de lakjes geven. Ik laat jullie vandaag 3 nagellakjes zien uit deze serie, en vertel wat ik er fijn aan vind, en welke mijn favoriet is!

Deze kleuren koos ik, want ze sprongen er onmiddellijk uit. De blauwe vind ik persoonlijke heel erg gaaf, terwijl ik normaal gesproken niet van blauw houd. Eigenlijk vind ik al deze 3 kleuren gewoon heel erg mooi, want daarom heb ik ze ook mee genomen!

Essence – The metals – 34 Turn up the volume!
Deze mooie roze nagellak kleur met metaal finish, is van deze 3 lakjes mijn absolute favoriete. Het heeft een smaller kwastje dan dat je gewend bent van Essence, en daardoor kun je nog beter en makkelijker je nagels lakken. Deze kleur heeft een hele mooie glans, dat wordt versterkt in het zonlicht.
The Metals

The Metals

Essence – The metals – 33 Rose beats
Deze hele mooie bruine kleur heeft een licht rose gloed en ook weer een prachtige metaal finish. Net zoals de roze lak hierboven heeft het een dun kwastje waardoor het aanbrengen erg makkelijk gaat, zonder te knoeien! Dit lakje heeft maar 1 laagje nodig, maar mocht je hem iets donkerder willen lak hem dan 2 keer.  Hieronder op de foto heb ik 1 laagje gelakt, en voor mezelf vind ik dit prima, en erg mooi. Ik vind hem ook iets neigen naar goud.
The Metals

The Metals

Essence – The metals – 35 Rock my soul
Deze blauw groene kleur is echt het meest opvallende lakje in deze serie. Hij viel mij gelijk op, en ik moest en zou dit lakje gewoon hebben. Ik kreeg de kleur niet uit mijn hoofd, en daarom koos ik ervoor om dit lakje ook mee te nemen. Ook dit lakje heeft een dun kwastje waarmee je makkelijk de nagellak kunt aanbrengen. Ook bij dit lakje geldt weer, met 1 laagje is het dekkend, maar wil je de kleur donkerder, lak hem dan 2 keer. Ik vind hem echt prachtig!
The Metals

The Metals

Alle 3 de lakjes vind ik erg mooi, en ben ik ook erg tevreden mee. Deze nagellak kun je kopen bij Kruidvat of Trekpleister, en kosten €1,89 per stuk.

Welk van deze kleuren vind jij het mooiste?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

9 thoughts on “3x Essence – The Metals

  1. Ik heb de roze en bruine variant. Het artikel van mij had al online moeten staan maar de foto’s zijn niet zo mooi geworden dus het artikel komt later online. De roze is ook mijn grote favoriet.

    1. Leuk! Ben ook benieuwd naar jou artikel. Moet mezelf echt inhouden om geen nagellak meer te kopen. Ben echt mega verslaafd. Zit al over de 100 lakjes

Comments are closed.