5x Essence out of space stories (nail polish)

Essence out of space stories

Tijdens de zomervakantie kocht ik 3 nagellakjes van Essence out of space stories die mijn aandacht gelijk trokken toen ik voor het schrap stond. Deze collectie ligt al een tijdje in de schrappen en is in Duitsland op dit moment afgeprijsd voor 0,95cent per stuk! Waarom deze lakjes out of space heten snap ik zeker want wauw wat zijn ze mooi! Ben jij benieuwd geworden naar deze nagellakjes van Essence?

Van deze collectie van de Essence nagellak zijn inmiddels al vele flesjes te koop (geloof dat er minimaal 8 stuks zijn), en daarvan nam ik deze 5 kleuren mee; 01 outta space is the place – 03 space glam – 05 Intergalactic adventure – 06 We will spock you!- 08 guardians of the unicorn. Waarbij ik vooral 3 en 8 heel gaaf vind! Ik nam nummer 01 outta space is the place mee omdat ik hem vooral heel neutraal vond en deze lichte kleur mij juist heel leuk vond om te combineren met andere kleurtjes. Alle lakjes hebben iets holografisch en zijn net als het de ruimte oneindig, althans je ziet steeds iets anders (zal ik verder in het artikel verder toelichten).

Out of space stories

Essence out of space stories
Essence out of space stories
01 outta space is the place
Deze wit kleur met een roze, groene en blauwe glans vond ik er in de verpakking al heel gaaf uit zien, maar op mijn nagels veranderd het helemaal in iets ontastbaars. Wat een glans als je met je vingers beweegt (lastig vast te leggen op een foto met je camera!). Met 1 laagje is hij al heel goed dekkend maar komen de groene en blauwe kleuren niet helemaal naar voren. Met het 2e laagje springt hij er dan echt uit, echt heel gaaf!

Essence out of space stories
03 space glam
Deze haast wel sprookjesachtige kleur vind ik persoonlijk dus echt heel gaaf. Doet mij een beetje denken aan een mooie baljurk met onwijs veel glitters (verklaar mij maar voor gek hoor! I dont care!). Deze donker roze kleur met enorm veel gouden glitters ziet er in het flesje erg veel belovend uit. Helaas is hij niet zo dekkend als het eerste lakje dat ik liet zien. Na 2 laagjes vind ik hem eerlijk nog niet zo spectaculair en na een 4 laagjes geef ik het op. Hij is niet zo heel mooi dekkend als het eerste lakje en eerlijk stelt het mij een beetje teleur, zeker omdat hij in het flesje er zo gaaf uit ziet!

05 Intergalactic adventure
05 Intergalactic adventure
Deze mooie donkere kleur is eigenlijk de donkere versie van de unicorn kleur. Paars, blauw, groen, lichtblauw, is echt een perfectie combinatie voor de herfst! Met 2 laagjes heb je hem dekkend en heeft hij in het licht steeds een andere kleur die je ziet. Erg mooi!

06 We will spock you
06 We will spock you!
Deze hele lichte zilvere kleur met lichte glitters is erg apart. Met 2 laagjes krijg je hem nog niet mooi dekkend door zijn lichte kleur. Ik denk zelf dat ik deze eerder als top coat ga gebruiken op een donker lakje. Waarschijnlijk komt hij dan meer tot zijn recht.

Essence out of space stories
08 guardians of the unicorn
Dan deze unicorn kleurige nagellak. Hoe gaaf! Deze kleur is echt mijn favoriet van deze collectie! Hij is blauw, paars, groen, met hele lichte glitters. Onwijs tof! Na 2 laagjes is hij (naar mijn mening) mooi dekkend en echt klaar voor een feestje.

Mijn favoriet is zonder twijfel nummer 08 guardians of the unicorn! Ik vind hem echt heel gaaf. Op dit moment zijn ze nog in Duitsland te koop voor 0,95 cent per stuk en ook in Nederland heb ik ze bij Kruidvat en Trekpleister nog zien liggen.

Welke kleur vind jij gaaf?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “5x Essence out of space stories (nail polish)

Comments are closed.