3x Essence cosmic lights nail polish

essence cosmic lights

Dat ik gek ben van nagellak is geen verrassing meer. Ik nam bij de DM drogist 3 lakjes mee van Essence voor maar 0,95cent per stuk. De Essence cosmic lights nail polish is mijn nieuwe favoriet. Waarom? De fotos in dit artikel spreken bijna voor zich. Toch zal ik mijn mening nog wat verder onderbouwen!

Essence is en blijft mijn favoriete nagellak merk en dat is ook goed te zien op mijn muur waarbij bijna alle planken gevuld zijn met nagellak van Essence. Geen verrassing dus dat ik steeds weer opnieuw kies voor lakjes die dit merk uitbrengt. De collectie cosmic lights is een hele mooie collectie en op zich baal ik dat ik niet alle kleuren heb meegenomen. Ik koos er 3 en laat ze dan ook graag zien.

Cosmic lights collectie

essence cosmic lights
Deze collectie Cosmic light nagellak heeft 6 verschillende kleuren in het assortiment.
Je kunt kiezen uit:
01 Welcome to the universe (zilver)
02 Cosmic star (goud)
03 To the moon and back (roze)
04 Holo me crazy (paars)
05 Up to the sky (donker blauw)
06 Cosmic wow (groen)

Ik nam zelf de 02, 03 en 04 mee om uit te proberen en baalde achteraf toch wel een beetje dat ik niet alle kleuren had meegenomen.
In Duitsland kocht ik deze namelijk voor 0,95cent per stuk wat een heel stuk goedkoper was/is dan hier in Nederland.

02 Cosmic star (goud)
Deze hele mooie gouden kleur vind ik zelf wel echt heel erg mooi op de nagels. Hij is best ligt en dus prima te combineren bij beroepen waar nagellak niet mag of niet te opvallend mag zijn.
02 Cosmic star (goud)

03 To the moon and back (roze)
Deze licht roze kleur is mijn favoriet van de 3 die ik laat zien.
03 To the moon and back (roze)

04 Holo me crazy (paars)
En dan deze mooie paarse kleur.
04 Holo me crazy (paars)

Ik ben groot fan van deze kleuren. Ze zijn licht maar toch opvallend. Prima te dragen bij beroepen waar de nagellak niet opvallend mag zijn. Al deze kleuren zijn kleuren die ik ook daadwerkelijk zou dragen en ook opnieuw zou kiezen in de winkel. Ook vind ik dat deze kleuren heel goed bij de herfst en winter passen! Met 2 dunne laagjes blijft de nagellak een aantal dagen mooi op de nagels zitten. 1 laagje is net te weinig om hem mooi dekkend te krijgen, maar het is zeker geen straf om een 2e laagje aan te brengen. Het kwastje en de dikte van de nagellak is zoals we gewend zijn van Essence, wel is mij opgevallen dat de nagellak sneller droogt als de normale nagellak van Essence.

De nagellak is online te koop bij Trekpleister en Kruidvat voor 1,99euro per stuk. En misschien ook nog bij de DM drogist in Duitsland!

Kende jij deze Essence cosmic lights collectie al? En welke kleur is jou favoriet?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “3x Essence cosmic lights nail polish

Comments are closed.