3x nieuwe nagellak Essence

nieuwe nagellak Essence

Ik heb weer 3 nieuwe kleuren van de nagellak collectie van Essence erbij. Dit keer 3 totaal verschillende kleuren, maar vind ze alle 3 zo leuk dat ik ze niet kon laten liggen. Ik laat jullie in dit artikel graag de nieuwe nagellak Essence zien. Kijk je gezellig mee?

Nieuwe nagellak Essence

nieuwe nagellak Essence
Zoals je kunt zien zijn de kleuren erg verschillend. Van een lichter kleurtje tot een redelijk donker kleurtje. Persoonlijk vind ik deze kleuren erg leuk, voor zowel de lente, zomer, herfst en winter. Het donkere lakje zal ik ongetwijfeld vaker dragen in de herfst en winter, en de lichte lakjes meer in de lente en zomer. Maar ze kunnen zeker het hele jaar door!

81 So what?

nieuwe nagellak Essence
Deze kleur vind ik echt prachtig. Het is een mix tussen grijs en licht paars. Hier houd ik wel van. Met 2 laagjes is deze nagellak perfect dekkend, maar je kunt het zelfs met 1 laagje er van af. Bij 2 laagjes is hij net iets meer aanwezig. Op de foto hieronder heb ik 1 laagje gelakt, en dat vind ik voor mezelf meer dan genoeg.
nieuwe nagellak Essence

76 Coral me crazy

nieuwe nagellak Essence
Coral me crazy vind ik een heerlijk zoet roze kleurtje. Ik moet gelijk denken aan een glazuur of donut topping. Hele leuke kleur vind ik persoonlijk. Ook dit lakje kun je met 1 laagje dekkend krijgen, maar wil je hem meer aanwezig hebben dan zijn 2 laagjes beter. Hieronder heb ik ook 1 laagje op mijn nagels gelakt.
nieuwe nagellak Essence

74 Feels like birthday

nieuwe nagellak Essence
Deze kleur is echt perfect voor de herfst en winter maanden. Het is een iets donkere kleur, die zeer aanwezig is op de nagels. Dit kleurtje vind ik persoonlijk mooier met 2 laagjes, maar kan ook met 1 laagje. Op de foto hieronder heb ik mijn nagels met 1 laagje gelakt. Met 2 laagjes wordt hij iets donkerder, en persoonlijk vind ik dat mooier.
nieuwe nagellak Essence
Alle 3 de lakjes drogen redelijk snel op, en hebben hetzelfde fijne kwastje zoals we gewend zijn van Essence. Ik ben met alle lakjes erg blij, en ze zullen dan ook regelmatig mogen schitteren op mijn nagels. De nagelakjes zijn momenteel te koop bij de DM & bij Kruidvat en trekpleister filialen, en kosten €1,69 per stuk.

Vraag: Welke van deze kleuren spreekt jou het meeste aan?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “3x nieuwe nagellak Essence

  1. De lakjes van Essence zijn zo fijn! En elke keer spot ik wel weer een ander mooi kleurtje. Ik vind deze 3 ook mooi en vooral Feels like birthday. Heel mooi chic kleurtje!

    1. Ja elke keer verbaasd het mij ook dat ze nog nieuwe kleuren kunnen verzinnen. Feels like birthday is ook een erg mooi kleurtje.

Comments are closed.