3 nieuwe geurkaarsen van de Primark

3 nieuwe geurkaarsen

Een tijdje geleden kocht ik 3 nieuwe geurkaarsen bij de Primark. Omdat ik ze erg fijn vind, wil ik ze graag met jullie delen. Waarom zijn ze fijn, welke geuren raad ik je aan, en hoeveel kosten ze? Een paar kleine vragen die ik in dit artikel behandel.

De nieuwe geurkaarsen van de Primark zijn niet alleen goedkoop, maar ook nog eens heel kleurrijk.

No. 9 Wild orchid & honey

3 nieuwe geurkaarsen
Deze geurkaars met een zoete bloemen aroma, is wel iets aan de sterke kant. Maar vind hem heerlijk om in de woonkamer te branden. Het vrolijke roze printje op de buitenkant van de verpakking vind ik er ook lief uit zien. Je moet van de geur houden, maar met het branden van de kaars is hij een stuk minder aanwezig. Prima te doen dus! En dat voor maar 1 euro. Je krijgt dan 16 branduren, en een heel leuk potje.

No. 19 Raspberry & vanilla

3 nieuwe geurkaarsen
De favoriete geurkaars van mij tussen deze 3 nieuwe geurkaarsen. Het leuke donker roze printje op de verpakking maakt het ook nog eens heel vrolijk. Het is een vrij zoete fruitige geur, die me doet denken aan snoep. Hier ben ik nou echt fan van! Ook deze kaars heeft 16 branduren, en zit in een leuk potje met draaideksel. En ook deze geurkaars kocht ik voor maar 1 euro.

No. 24 Peony blush

3 nieuwe geurkaarsen
Deze licht roze geurkaars, doet mij echt denken aan een parfum geur. Ook hier moet je weer van houden, maar dat is over het algemeen altijd met geuren. Op de verpakking staat dat het een aroma van floral & musky bevat. Geen idee wat dat precies is, maar de geur vind ik zeker voor de koudere dagen erg prettig. Het doet me dan ook niet gelijk denken aan de zomer. Ook deze kaars heeft 16 branduren, en zit in hetzelfde potje met draaideksel. En ook deze kocht ik voor maar 1 euro.

Zelf ben ik ben ik echt een groot fan van nummer 19, ik houd echt van zoete geurkaarsen. En voor maar 1 euro is het ook nog eens leuk om eens uit te proberen.

Van wat voor soort geurkaarsen houd jij?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.