2x PS Gel effect nail polish

PS Gel effect nail polish

Bij de Primark verkopen ze al een hele tijd nagellak. Eerder probeerde ik er al een aantal uit, maar dit keer viel mijn oog op de gel effect nagellak. Die had ik nog niet eerder gezien, en nam daarom 2 verschillende kleuren mee om uit te proberen. Deze ga ik vandaag met jullie reviewen. Benieuwd wat ik er van vind, en hoe de kleuren eruit zien?

PS Gel effect nail polish

Ik nam 2 verschillende kleuren mee bij de Primark. Wil je mijn shoplog daarvan zien, klik dan hier. Een nadeel van de nagellak van de Primark is dat er geen naam of nummer op de kleur staat. Jammer, want zo kan ik ze moeilijk scheiden voor jullie. Je zult het dus met de foto’s moeten doen, en hopen dat je ze kunt vinden in de winkel.

Licht groen


 photo _DSC7871_zps9uxxebjs.jpg
Deze lichtgroene kleur vind ik echt heel erg mooi. Perfect voor de lente en zomer. De nagellak heeft 2 laagjes nodig om dekkend te zijn, en droogt redelijk snel op. Maar of ik het echt een gel effect vind? Het heeft wel een hele mooie glans. Maar het gel effect wat ik bij andere merken zie, dat zie ik minder terug in deze nagellak.

 photo _DSC7873_zpswozi7goh.jpg

Licht blauw

 photo _DSC7872_zpswka8wxxx.jpg
Ook deze licht blauwe kleur vind ik perfect voor de lente en zomer. Ook dit lakje heeft net zoals de groene kleur 2 laagjes nodig om dekkend te zijn. De kleur droogt snel, en persoonlijk vind ik hier het gel effect iets meer aanwezig.

 photo _DSC7878_zpskotskonl.jpg
Misschien dat je het op de foto ook opvalt, je ziet meer gel effect dan bij het groene lakje.

Ondanks dat ik niet altijd even goed kon zien of het wel echt gel effect heeft, ben ik zeer tevreden over deze nagellakjes. Ze blijven beiden een aantal dagen netje zitten op de nagels. Zijn fijn aan te brengen, en de kleurtjes zijn lekker vrolijk! Zeker een leuke aanvulling op mijn nagellak collectie.

Vraag: Wat vind jij van deze 2 kleuren van de Primark?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “2x PS Gel effect nail polish

Comments are closed.