2X Nieuwe telefoonhoesje van telefoonhoesjestore.nl

telefoonhoesjes

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder onze telefoon. We gebruiken hem overal voor en bijna ons hele leven staat erop. Daarom is het belangrijk dat we onze telefoon goed beschermen want je moet er toch niet aan denken dat je telefoon valt. Gelukkig hoef je geen saai telefoonhoesje erom heen te doen, maar het is een fashion item geworden en tegenwoordig kun je de leukste hoesjes krijgen in verschillende printjes om je telefoon helemaal te stijlen zoals jij het wil! Via telefoonhoesjestore.nl ontving ik twee prachtige hoesjes. Benieuwd naar mijn ervaring met deze hoesjes en webshop? Kijk en lees snel mee!

Zelf hou ik heel erg van het afwisselen van hoesjes want er zijn zoveel leuke hoesjes verkrijgbaar in de leuke printjes. Zelf hou ik heel erg van TPU hoesjes. Dit zijn hoesjes die je telefoon beschermen tegen schade, terwijl je niet merkt dat er een hoesje om je telefoon zit. Dit soort hoesjes zijn makkelijk te verwisselen omdat het hele flexibele cases zijn. Mocht je meer houden van hard cases, flap cases, bumpers, booktype, portemonnee, siliconen hoesjes of naar leuke accessoires voor je telefoon dan kun je ook terecht bij deze webshop!
telefoonhoesje
Nog niet zo lang heb ik een nieuwe telefoon. Ik had de iPhone 5s maar inmiddels is deze verruild voor de iPhone 6. Het uiterlijk van de telefoon is hetzelfde maar het binnenwerk van de telefoon is wel van de iPhone 6. Dat betekend dat ik al mijn oude hoesjes nog prima kan gebruiken maar telefoon hoesjes heb je tenslotte nooit genoeg. De twee hoesjes die ik uitgekozen heb bij telefoonhoesjestore zijn dan ook voor de iPhone 5 / 5S.

telefoonhoesje

ROZE BLOEMETJES TPU HOESJE * €8,95

Toen ik rond aan het neuzen was op de webshop kwam ik terecht bij dit hoesjes met roze bloemetjes. Zelf hou ik heel erg van de lente en dit hoesjes straalt toch wel lente uit door de roze bloesem op het hoesje. Ik ben altijd jarig als de bloesemboompjes bloeien dus het heeft ook nog eens een speciale betekenis voor mij. Voor de rest is het hoesje doorzichtig waardoor de kleur van de iPhone erdoor heen schijnt. Ook sluit het hoesjes goed aan en beschermd de knopjes en camera van mijn telefoon. Het is een heel prettig hoesje in gebruik omdat het een heel dun hoesje is en toch biedt hij de juiste bescherming.

telefoonhoesje

UNIEKE TRIBAL GLITTER TPU HOESJE * €9,95

Het tweede telefoonhoesje die ik erg leuk vind is dit unieke tribal glitter hoesje. Zelf ben ik dol op de kleuren blauw en roze en dit hoesje heeft ook nog eens gouden glitters! Love it!! Het printje doet mij een beetje denken aan de zomer door de print op het hoesje. Dit hoesje is wat dikker vergeleken met het hoesje met de roze bloesem bloemetjes. Ook de beschermknop van de aan/uit knop ligt meer boven op het hoesje terwijl hij bij het bloesemhoesje wat platter is. Dit is ook een heel fijn hoesje in gebruik en beschermd alle knopjes en camera.

CONCLUSIE:


Ik vind de beide hoesjes heel erg mooi eruit zien. Precies zoals ze op de foto stonden in de webshop.
Op dit moment wissel ik de beide hoesjes met elkaar af omdat ik ze zo leuk vind en niet kan kiezen welke ik om mijn telefoon wil hebben. De beide hoesjes zijn heel erg fijn en beschermen echt mijn telefoon tegen stoten en krassen. Doordat ze van flexibel materiaal gemaakt zijn kun je ze heel makkelijk verwisselen. Over de kwaliteit van de hoesjes valt niks over op te merken en zijn mijn betreft het geld zeker waard.

MIJN ERVARING MET DE WEBHOP TELEFOONHOESJESTORE.NL:

Mijn ervaring met de webshop is helaas wat minder positief. Het contact tussen de koper en verkoper gaat heel erg stroef. Op de website staan verschillende hoesjes maar zodra je een hoesje bestelt blijkt deze uitverkocht te zijn, terwijl er staat dat hij leverbaar is. Voor de klant is dit heel erg vervelend wanneer je te horen krijgt dat hij het gekozen item uitverkocht is en dat je dan maar een andere moet kiezen of 3 à 4 weken moet wachten voordat hij weer leverbaar is en dat je dan als nog te horen krijgt dat hij niet meer leverbaar is. Ook wordt je bestelling pas geleverd tussen 1-2 weken terwijl er bij verzenden en retourneren staat dat je de hoesjes de volgende dag thuis ontvangt. Beetje tegenstrijdig dit! Tegenwoordig heb je webshops waarbij je aankoop al de volgende dag in huis kunt hebben zonder de hoeveelheid gedoe erom heen wat je hier wel hebt. Ik zou dan ook eerder bij zo’n webshop bestellen dan bij een webshop waarbij je zo lang moet wachten voordat je, je bestelling thuis hebt en het risico loopt dat de bestelde items niet meer leverbaar zijn en waar je dan als nog weken op kunt wachten. Door de webshop werd er aangeven dat de hoesjes verstuurd waren maar uiteindelijk bleek dit ook niet waar te zijn en ontving ik ze een week later. Er valt dus nog heel wat te verbeteren betreft de klantenservice / webshop.

  • Dit artikel is geschreven door gastblogger Bertina
  • Dit artikel is geschreven in samenwerking met een bedrijf en/of merk
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “2X Nieuwe telefoonhoesje van telefoonhoesjestore.nl

Comments are closed.