2x Essence – The Nudes

Nudes
Ik laat jullie kennis maken met mijn 2 favoriete nude nagellakjes. Deze 2 lakjes van Essence – The Nudes hebben een prachtige finish. Deze nagellak heeft iets speciaals.

Al eerder schreef ik een review over een nude nagellak van Essence. Klik hier voor de link naar dat nagellakje.
Ik dacht zelf dat ik nooit fan zal worden van nude nagellak. Maar deze kleuren van Essence hebben het tegendeel bewezen. Ik ben verkocht. Nu ben ik eigenlijk heel snel verkocht met nagellak maar met nude twijfelde ik altijd wel iets langer.

Essence – The Nudes; 03 I’m lost in you

_DSC5507
Deze mooie licht bruine nude kleur heeft haast een huidskleur effect op je nagels. Zelf vind ik dat erg mooi op dagen dat je wel verzorgde nagels wilt maar geen opvallende kleur wilt dragen. Deze kleur is daar echt perfect voor.
Nudes

Essence – The Nudes; 07 Hope for love

Nudes
Dan deze mooie roze nude kleur. Het doet me denken aan een oud roze kleur. Prachtig vind ik hem. Hij is niet te sterk aanwezig, maar zorgt wel voor hele mooie verzorgde nagels. Deze kleur vind ik in de zomer ook heel erg mooi. Met een nailart kan ik hem in de herfst ook nog gebruiken!
Nudes

Beide kleuren nagellak hebben een fijn en dun kwastje, waardoor het aanbrengen erg makkelijk gaat. Er blijft voldoende nagellak aan het kwastje zitten voor ongeveer 2 a 3 nagels. Afhankelijk hoe grootte nagels je hebt natuurlijk. Met gebruik met een base en top coat blijft deze nagellak bijna een week netjes zitten. Dat vind ik zelf echt een pluspunt.

Deze en andere kleuren van ‘The Nudes’ collectie zijn te koop voor €1,89 bij Kruidvat of Trekpleister.

Vraag; Welke kleur vind jij het mooist? En draag je zelf ook wel eens nude nagellak?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “2x Essence – The Nudes

    1. Dankjewel! Ja die kleur is inderdaad erg mooi 🙂 ik weet dat ze online zeker nog te koop zijn bij kruidvat en bij de DM in duitsland gewoon in de winkel.

Comments are closed.