2x Essence Brushed metals nail polish

Essence brushed metals

Tijdens mijn vakantie in Zuid Duitsland afgelopen zomer gingen er een heleboel nieuwe nagellakjes mee in mijn mandje zo ook 2 verschillende lakjes van de Essence Brushed metals. Ik nam 2 donkere kleurtjes mee voor de herfst en winter dagen. Kleuren 05 i’m cool with it en 06 there’s no place like chrome. Hoe ze er op de nagels uit zien ga je allemaal zien in dit artikel!

Nu de herfst heel erg langzaam zijn intrede gaat doen houd ik echt van wat donkere kleuren nagellak op mijn nagels. Laat mijn nagellak wand nu helemaal vol staan met lichte kleuren en dus ging ik los de afgelopen weken op donkere kleuren. 2 Kleuren die daarbij horen zijn zeker deze Essence brushed metals die ik er in de verpakking al heel gaaf vind uit zien!

Brushed metals nagellak van Essence

Essence brushed metals
Essence brushed metals
05 i’m cool with it
Deze donker blauwe met groen en paarse kleur en een lichte glitter is lekker opvallend op de nagels.
Met 1 laagje net niet dekkend maar een 2de laagje is precies goed. De kleur blijft erg mooi en in de zonnestraaltjes die nu nog op de nagels kunnen vallen zie je steeds een andere kleur voorbij komen. Erg gaaf!

Essence brushed metals
06 there’s no place like chrome
Deze grijs zwarte kleur met zilvere glitters is echt wel mijn favoriet tussen deze 2 kleuren! Ik vind hem echt prachtig op mijn nagels en met 1 laagje al dekkend!

Beide kleuren van de Essence brushed metals kocht in augustus 2018 al in Zuid Duitsland bij de DM drogist maar zijn hier in Nederland nog wel te koop bij verschillende filialen. En met een klein beetje geluk kun je ze nog bij de DM drogist scoren voor 0,95cent per stuk.

Welke kleur vind jij mooi?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “2x Essence Brushed metals nail polish

  1. Prachtige kleur
    Ik was 1 keer naar die winkel geweest en keek er mijn ogen uit…
    Zoveel moois verkopen ze er voor fijne prijsjes

    Een fijne dag….

Comments are closed.